Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha egy 16 éves fiú bejelenti,...

Ha egy 16 éves fiú bejelenti, hogy a saját neméhez vonzódik, akkor ez végleges vagy még változhat?

Figyelt kérdés
Mit tehet ilyenkor egy szülő?

2012. jún. 17. 12:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/124 anonim ***** válasza:
16%
Ja és a fesztiválokon is rettegnek, nehogy rájöjjön a feleségük.
2012. jún. 21. 17:31
 32/124 anonim ***** válasza:
79%
Azért az Mo-i LGBT emberek elenyésző százalékuk megy ki Pridera, ne róluk itéld meg a bújkálókat.
2012. jún. 21. 18:34
 33/124 anonim ***** válasza:
75%

18:55 A genetika alapjaival sem vagy tisztában, mit magyarázzak? De ha érdekel, az egyik géncsoport, amit kutatások alapján a homoszexualitásra való hajlammal hoztak összefüggésbe, korrelál a női termékenységgel is, azaz az ilyen gént hordozó emberek közül a férfiak nagyobb valószínűséggel lesznek melegek, a nők viszont több gyermeket szülnek, biztosítva ezáltal az allél fennmaradását. Egy másik statisztikailag igazolt tény, hogy minél többedik fiúgyermeke valaki egy anyának, annál nagyobb valószínűséggel lesz meleg. Ez nem genetikai, hanem magzatkori hormonális jelenség következménye, egyfajta természetes népességszabályozásnak is lehet tekinteni.

Végül pedig egy érdekesség, miért is a balkezességet hozom példának: az agyféltekék összeköttetését biztosító terület, a kérges test (corpus callosum) nagyobb az átlagnál a melegek és a balkezesek esetében is. Ennek tükrében nem meglepő, hogy statisztikai korreláció mutatható ki a balkezesség és a homoszexualitás között. :) Nem "látványos" korreláció, de statisztikailag szignifikáns. Én pl. balkezes vagyok, és meleg :)

Abban igazat adok, hogy minél jobban elfogadja a társadalom a homoszexualitást, annál többen vállalják fel, ez természetes, nem tudom, mi ebben a probléma. Az, hogy te ezt nem tartod "helyesnek", már a te bajod. Nekem próbáltak belekötni a balkezességembe is, és mindig is tojtam az ilyen emberekre :)

2012. jún. 21. 19:08
 34/124 anonim ***** válasza:
76%
#31 véletlen felpontoztam a válaszodat, vedd úgy hogy továbbra is 0%on áll... XD
2012. jún. 21. 23:19
 35/124 anonim ***** válasza:
12%

Kényes a kérdés.

Annál is inkább, mert nagy kőhajigálás lenne sok válaszoló részéről, ha az igazságot elkezdeném írni.

Valamiért hiába keres rá az ember a gugliban és bárhol, nem igazán találni írást a különböző parafíliák, szexuális elhajlások, perverziók, fétisek kialakulásának okáról. Talán nem véletlen.

Nekem magamnak is volt régebben néhány furcsa perverzióm, és miután rájöttem az okára, már nincsenek.

De nem írnék az egészről, nem játszom a tűzzel. Kényes a kérdés, nem akarok se a szülőknek, se másoknak a lelkivilágába mélyen belegázolni. :) És lehet, nem is vezetne sehova.

A kérdésre válaszolva: határozottan azt gondolom, h változhat.

Hogy a szülő mit tehet ilyenkor - nem tudom. Hogy korábban tehetett volna-e valamit másképp? lehet. de mivel nem ismerem sem a szülőket, sem a gyereket, így nem tudok nyilatkozni. de akkor is biztos vagyok benne, hogy ez változhat. bár az érintettek részéről a kényelem és önérzet az elsődleges, főleg ezért nem szokott változni. de jobb, ha nem írok inkább ezekről, mert még néhány érintett megkeres és eltüntet az élők sorából, legalábbis megpróbál.

2012. jún. 22. 14:06
 36/124 anonim ***** válasza:
76%

"Tehát szegény homárok csak beadták a derekukat, és csináltak nagy undorogva mégis gyereket egy nőnek. És ez megy, mióta világ a világ. Logikus."

"Ja és a fesztiválokon is rettegnek, nehogy rájöjjön a feleségük."

Ezek aztán az érdemi cáfolatok, öcsém! Már miért ne lehetne elképzelhető az elméletem? Régebben még kevésbé tolerálták a homoszexualitást, mint napjainkban, nincs hát csodálkoznivaló abban, ha maguk előtt sem mertek maximálisan tisztázódni az érintettjei. S mint mondottam, kellett a leszármazott a javak továbbörökítésének céljából. De mindegy is, fölösleges erőfeszítésembe telne győzködnöm téged, te már eldöntötted, hogy ez egy környezeti hatás kiváltotta hóbort. Élj csak ebben a hitben, valóban kényelmesebb.

2012. jún. 22. 15:05
 37/124 anonim ***** válasza:
79%
14:06 Jaj, ez de aranyos, ügyesen egy kalap alá veszed a homoszexualitást a parafíliákkal, aztán kijelented, hogy nem mondhatod el az igazat, mert félsz a meleg maffiától :) Suttogó propagandának ez így elég gyér, már ne is haragudj.
2012. jún. 22. 20:09
 38/124 anonim ***** válasza:
90%
14:06 - Te egyértelműen hülye vagy
2012. jún. 22. 20:43
 39/124 anonim ***** válasza:
15%

"A genetika alapjaival sem vagy tisztában, mit magyarázzak? De ha érdekel, az egyik géncsoport, ......blabla"

Figyi, ha mutatsz nekem egy tudományos közleményt, lehetőleg olyat, aminek az impakt faktora nem a kecskebéka segge alatt van, akkor hitelesnek nevezhető, amit írsz.

Egyébként pedig jól bemutatta magát az összes válaszoló. Még azt is lehülyéztétek, aki velem ellentétben végig barátságosan írt nektek. És mindezt csak azért, mert ő más véleményt kezdett megfogalmazni.

Hát sokan ezért nem csípnek titeket.

2012. jún. 22. 23:11
 40/124 anonim ***** válasza:
77%
a 23%os hasznos válaszaid aránya sok mindent bizonyít.
2012. jún. 23. 00:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!