Ha egy 16 éves fiú bejelenti, hogy a saját neméhez vonzódik, akkor ez végleges vagy még változhat?
"Nem is olyan régen még a balkezességet tartották "torzulásnak", "problémának", aztán kiderült, hogy nem dől össze a világ, ha nem "nevelik ki" a gyerekekből."
-Azért a ezt a két dolgot, én nem említem egy napon.
"ez bizony nem divatjelenség"
- Akkor adjon bárki arra magyarázatot, hogy miért léteznek egyáltalán homoxexuálisok. Gyerekük nem lehet, a genetikájukat nem viszik tovább, tehát réges régen el kellett volna tűnniük. Ha pedig ez nem igaz, és nem a génektől függ, akkor ez pszichológiai okokkal magyarázható, tehát felvett viselkedés. Magyarán minél elfogadhatóbbnak, követendőbbnek fogjuk beállítani, annál több ember fogja magán észrevenni, hogy "engem csak a saját nemem fogad el igazán", stb..
"Az meg, hogy mások más problémák miatt nem tartanak felvonulást, az ő bajuk. A feministák pl. tudtommal tartanak gyűléseket, mégis kibírom anélkül, hogy odaállnék dobálni meg kiabálni. "
A gyűlés és az utcán seggriszálás nem egészen azonos. Higgyétek el, nem azzal segítünk a másikon, hogy pártoljuk a hibáit, hogy a saját neméhez vonzódik, vagy hogy a gyerekekhez vonzódik, esetleg állatokkal akar közösülni, hanem azzal, hogy helyes irányt mutatunk.
Ez a "mindent pártolni kell" hozzáállás nagyon rossz irány. Sokféle válasz létezik mindenre, lehet maszatolni, elmosni a határokat, de igazság, és jó válasz, akkor is csak egy lehet. Több soha.
És aki folytatni akarja a vitát, az a hozzázólásom harmadik részében feltett kérdésre válaszoljon, ugyanis csak a tényeknek van valódi súlya, üres fecsegésre nem fogok válaszolni.
"- Akkor adjon bárki arra magyarázatot, hogy miért léteznek egyáltalán homoxexuálisok. Gyerekük nem lehet, a genetikájukat nem viszik tovább, tehát réges régen el kellett volna tűnniük. Ha pedig ez nem igaz, és nem a génektől függ, akkor ez pszichológiai okokkal magyarázható, tehát felvett viselkedés. Magyarán minél elfogadhatóbbnak, követendőbbnek fogjuk beállítani, annál több ember fogja magán észrevenni, hogy "engem csak a saját nemem fogad el igazán", stb..."
Hát te jó nagy hülye vagy ember, és ezt ennél szebben nem tudom kifejezni... Te érzed magadon a homoszexualitást vagy én és néhány ideirkáló? úgy csinálsz mintha jobban tudnád a dolgokat pedig valójában egyáltalán nem így van. Szerinted én döntöttem így hogy ilyen legyek? :D Én max azt tarthatom követendő példának hogyha valaki ezeket érzi magán akkor vállalja fel ne nyomja el magában mert akkor annak a következménye súlyos torzulás lehet és embereket tehet vele tönkre.
"Akkor adjon bárki arra magyarázatot, hogy miért léteznek egyáltalán homoxexuálisok. Gyerekük nem lehet, a genetikájukat nem viszik tovább, tehát réges régen el kellett volna tűnniük. Ha pedig ez nem igaz, és nem a génektől függ, akkor ez pszichológiai okokkal magyarázható, tehát felvett viselkedés. Magyarán minél elfogadhatóbbnak, követendőbbnek fogjuk beállítani, annál több ember fogja magán észrevenni, hogy "engem csak a saját nemem fogad el igazán", stb.."
Egyszerű a képlet; családalapítás, utódnemzés, örökségtovábbítás célzatával félrekotorták a néhaiak a saját vágyaikat, szükségleteiket, magukra erőltették a hetero-műbőrt (az azzal járó szexuális oldalt is beleértve) és boldogtalanul élték le az életüket a feleségeik mellett. Fárasztó volt belegondolni, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!