Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha egy 16 éves fiú bejelenti,...

Ha egy 16 éves fiú bejelenti, hogy a saját neméhez vonzódik, akkor ez végleges vagy még változhat?

Figyelt kérdés
Mit tehet ilyenkor egy szülő?

2012. jún. 17. 12:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/124 anonim ***** válasza:
16%
Én kivágnám a gyerekem.
2012. jún. 20. 14:34
 22/124 anonim ***** válasza:
76%
vágnálak én ki téged.... Amúgy kb ugyanaz a baj vele mint Emmával...
2012. jún. 20. 15:04
 23/124 anonim ***** válasza:
95%
#20, én, mint totális kívülálló, nem szánt szándékkal kívánok belepofátlankodni a párbeszédbe, de egyszerűen nem bírom megállni a feleletmentességet. Egyetértek veled igazából, nincs különösebb problémám a vérbeli "b*zis b*zikkal", ám a többségnek igen, mivel feltűnési viszketegséget sugároznak feléjük. Ennek következtében vesznek titeket, hétköznapibb megjelenésűeket egy kalap alá a femininebbekkel.
2012. jún. 20. 16:16
 24/124 anonim ***** válasza:
72%
de nem lehetnek olyan hülyék az emberek h most van egy csomó feminim meleg akkor az összes olyan...meg ha valaki feminim azt se kell elítélni....-.- ha nem mászik rá egy hetero pasira
2012. jún. 20. 18:37
 25/124 anonim ***** válasza:
12%

"Nem is olyan régen még a balkezességet tartották "torzulásnak", "problémának", aztán kiderült, hogy nem dől össze a világ, ha nem "nevelik ki" a gyerekekből."

-Azért a ezt a két dolgot, én nem említem egy napon.

"ez bizony nem divatjelenség"

- Akkor adjon bárki arra magyarázatot, hogy miért léteznek egyáltalán homoxexuálisok. Gyerekük nem lehet, a genetikájukat nem viszik tovább, tehát réges régen el kellett volna tűnniük. Ha pedig ez nem igaz, és nem a génektől függ, akkor ez pszichológiai okokkal magyarázható, tehát felvett viselkedés. Magyarán minél elfogadhatóbbnak, követendőbbnek fogjuk beállítani, annál több ember fogja magán észrevenni, hogy "engem csak a saját nemem fogad el igazán", stb..

"Az meg, hogy mások más problémák miatt nem tartanak felvonulást, az ő bajuk. A feministák pl. tudtommal tartanak gyűléseket, mégis kibírom anélkül, hogy odaállnék dobálni meg kiabálni. "

A gyűlés és az utcán seggriszálás nem egészen azonos. Higgyétek el, nem azzal segítünk a másikon, hogy pártoljuk a hibáit, hogy a saját neméhez vonzódik, vagy hogy a gyerekekhez vonzódik, esetleg állatokkal akar közösülni, hanem azzal, hogy helyes irányt mutatunk.

Ez a "mindent pártolni kell" hozzáállás nagyon rossz irány. Sokféle válasz létezik mindenre, lehet maszatolni, elmosni a határokat, de igazság, és jó válasz, akkor is csak egy lehet. Több soha.

És aki folytatni akarja a vitát, az a hozzázólásom harmadik részében feltett kérdésre válaszoljon, ugyanis csak a tényeknek van valódi súlya, üres fecsegésre nem fogok válaszolni.

2012. jún. 20. 18:55
 26/124 anonim ***** válasza:
18%
Előző vagyok, elnézést az elírásokért, sajnos jópárat lehet találni.
2012. jún. 20. 19:01
 27/124 Béla211 ***** válasza:
82%
Még nem tudják ,mért alakult ki a homoszexualitás. Van olyan elmélet ,hogy anyai ágon öröklődik. De létezik és minden korban létezett. Mindegy, hogy milyen volt a norma és kit h próbáltak kigyógyítani vagy elnyomni. Én is próbálkoztam lányokkal, de nem ment semmit nem éreztem egy csóknál . Engem egy női test egyáltalán nem izgat fel olyan nekem mint egy tárgy. És a sok átneveléssel legtöbb szőr azt érték el h a gyerekük megölte magát. Van egy igaz történeten alapuló film az imák Bobbyért.Lehet ,hogy ha megnéznéd nem látnál mindent ilyen feketén és fehéren.
2012. jún. 20. 21:53
 28/124 anonim ***** válasza:
82%

"- Akkor adjon bárki arra magyarázatot, hogy miért léteznek egyáltalán homoxexuálisok. Gyerekük nem lehet, a genetikájukat nem viszik tovább, tehát réges régen el kellett volna tűnniük. Ha pedig ez nem igaz, és nem a génektől függ, akkor ez pszichológiai okokkal magyarázható, tehát felvett viselkedés. Magyarán minél elfogadhatóbbnak, követendőbbnek fogjuk beállítani, annál több ember fogja magán észrevenni, hogy "engem csak a saját nemem fogad el igazán", stb..."

Hát te jó nagy hülye vagy ember, és ezt ennél szebben nem tudom kifejezni... Te érzed magadon a homoszexualitást vagy én és néhány ideirkáló? úgy csinálsz mintha jobban tudnád a dolgokat pedig valójában egyáltalán nem így van. Szerinted én döntöttem így hogy ilyen legyek? :D Én max azt tarthatom követendő példának hogyha valaki ezeket érzi magán akkor vállalja fel ne nyomja el magában mert akkor annak a következménye súlyos torzulás lehet és embereket tehet vele tönkre.

2012. jún. 20. 22:21
 29/124 anonim ***** válasza:
29%
#24, hidd el, lehetnek.
2012. jún. 20. 23:32
 30/124 anonim ***** válasza:
76%

"Akkor adjon bárki arra magyarázatot, hogy miért léteznek egyáltalán homoxexuálisok. Gyerekük nem lehet, a genetikájukat nem viszik tovább, tehát réges régen el kellett volna tűnniük. Ha pedig ez nem igaz, és nem a génektől függ, akkor ez pszichológiai okokkal magyarázható, tehát felvett viselkedés. Magyarán minél elfogadhatóbbnak, követendőbbnek fogjuk beállítani, annál több ember fogja magán észrevenni, hogy "engem csak a saját nemem fogad el igazán", stb.."

Egyszerű a képlet; családalapítás, utódnemzés, örökségtovábbítás célzatával félrekotorták a néhaiak a saját vágyaikat, szükségleteiket, magukra erőltették a hetero-műbőrt (az azzal járó szexuális oldalt is beleértve) és boldogtalanul élték le az életüket a feleségeik mellett. Fárasztó volt belegondolni, ugye?

2012. jún. 20. 23:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!