Ha egy 16 éves fiú bejelenti, hogy a saját neméhez vonzódik, akkor ez végleges vagy még változhat?
Változhat
16 évesen még nincs determinálva semmi
az emberek többsége egyébként is biszexuális, nagyon kevés a teljesen homoszexuális.
simán beleszerethet még egy lányba
nem kell vele piszkálni, fogadd el olyannak amilyen, arról nem beszélve, mekkora bátorság kellett ahhoz, hogy ezt fel merje előtted is vállalni
"a 23%os hasznos válaszaid aránya sok mindent bizonyít."
Erre értettem, nem az előzőre.
23%-os
oh, hallottál már az impakt faktorról?
akkor talán a Nature-t kezd el bújni
Ennyi...
Az első cikk amit linkeltél, a második alapján íródott. A második cikk pedig több hipotézis (tehát igazolásra váró feltevés) által vélelmezett genetikai faktort veti alá matematikai analízisnek, statisztikai számításoknak. Persze ez gond nélkül megjelenhet egy CCA licenszes, szabad felhasználású internetes újságban. Ez egy érdekes fejtegetés, nem tudományos eredmény.
Szóval nem attól lesz igazad, hogy így írsz:
"Nem látványos korreláció, de statisztikailag szignifikáns."
Engem pedig továbbra sem érdekel, hányan pontoznak le. Ha gondolod, keress tovább a nemlétező tudományos közleményed után, ami igazolja a tudományosnak tűnő, idegen szavakkal dobálózó írásodat.
A valóság az lesz, hogy vagy te, vagy másik ember elkezd személyeskedni, provokálni, elküldeni engem a fenébe. Érdemi válasz nem fog érkezni. Ha mégsem így lenne, arra szívesen válaszolok.
Maga a cikk, amit küldtél, sosem állítota azt, amit szerettél volna.
Idézet a cikkedből, ami itt olvasható:
"A number of hypotheses have attempted to give an evolutionary explanation for the long-standing persistence of this trait, and for its asymmetric distribution in family lines; however a satisfactory understanding of the population genetics of male homosexuality is lacking at present. We perform a systematic mathematical analysis of the propagation and equilibrium of the putative genetic factors for male homosexuality in the population..."
Ezen cikk irói is beismerik, hogy kutatások folynak ezen a téren, de a dolog távolról sem bizonyított. És valóban, ebben az esetben is lehet maszatolni, így értelmezni, amúgy értelmezni, de igazság akkor is csak egy van.
És ha nehezen érthető, amit az előbb írtam az igazságról, talán ez jobban szemlélteti:
"Nem lehet akkora hatalmas sötétség egy szobában, hogy egy parányi gyertya ne hozzon világosságot."
És nem, isteni kinyilatkoztatást sem fogadok el.
„Férfival ne hálj úgy, a mint asszonnyal hálnak: útálatosság az.” (3 Móz. 18,22.)
hát, én 16 éves fiú vagyok, és leginkább sajnos kislányokhoz (kb. 6-14 év) vonzódom, kicsit gáz... csak az anonimitás miatt írom le. és nem tudom, mit tehetnék ez ellen, ritka, hogy egy 15-16 éves tetsszen nekem... :S
nem szorosan a kérdéshez kapcsolódik ez, de szerintem a pedofília is hasonló probléma lehet, mint a homoszexualitás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!