Ha egy 16 éves fiú bejelenti, hogy a saját neméhez vonzódik, akkor ez végleges vagy még változhat?
Utolsó: Több elmélet létezik, a genetika mellett létezik a magzatkori hormonális hatások elmélete, és a környezeti hatások is valószínűleg befolyásolják a szexuális orientáció alakulását. Egy svéd tanulmány jellegzetes agyszerkezeti sajátosságokat talált a homoszexuális emberek agyában, amelyek mindenképp veleszületett állapotra utalnak.
Ami meg a "nem véletlen"-t illeti, régen sem volt kevesebb homoszexuális, mint ma, csak régebben jobban rejtegették. Még régebben viszont a pederasztia bevett társadalmi intézmény volt, szóval a társadalmi normák nagyban befolyásolják, hogy a homoszexuális hajlam mennyire manifesztálódik, és mennyire vállalják fel az emberek. Szerintem jóval egészségesebb, ha az illető felvállalja, mint ha egész életében egy magára erőltetett szerepet játszik.
Egyébként válasz a problémára, csak hogy ne offoljak: szerintem ha egy 16 éves gyerekkel bármi probléma van, akkor már késő elkezdeni nevelni.Csak az maradt, hogy a meglévő kapcsolatot ápolni kell vele, és támogatni, amiben kell. Lehet velem vitatkozni, de a homoszexualitás már afféle divat lett, és ez nagyon nincs jól. Én magam részéről elfogadok minden jóindulatú embert az összes hibájával együtt. De ennek nem az a megoldása, hogy egy torzulást, mert igen, ez bizony egy torzulás, népszerűsíteni, és tiszteletre méltónak beállítani szükséges. Egy embert sosem szabad az miatt bántani, amiről nem tehet, és nem tud rajta változtatni. De sok más emberi probléma létezik még, súlyosabbak is, mégsem tartanak felvonulást. És amikor megkérdezi az 5 éves kislány, hogy mit csinál az a bácsi, akkor erre most mit lehet mondani?
Egyébként más lenne a helyzet, ha több gyerek nőne fel egészséges és egész családban, előtte mintának az édesapja és az édesanyja. De szerencsére már látni a javulást.
Amikor valaki azt mondja a melegségre h divat kiborulok. Kiakarna önszántából homoszexuális lenni? Amikor rejtegetni kell a párját. Megkel gondolnia mikor mit csinál és mint mond h mások érzéseit ne bántsa ,iszonyatosan nagy önkontroll kell hozzá. Meg az a tudat ,h nem lehet gyereked pedig szeretnél.Nem divat lett szerintem csak mivel egy kicsit elfogatottabb lett a légkör kevesebben mennek bele kényszer hazásakba és teszik tönkre saját magukat és egy családot.És , hogy nem nagy probléma 10-en évesen rájönni arra h "nem normális nemi identitásod van" Szerinted milyen érzés egy kamasznak pedig minden hol azt látja h ezt nem szabad és ő nem normális ,hogy ezt érzi. Nem meri senkinek elmondani de majd bele örül.Ezért jó ez a meleg felvonulás meg h van az internet láthatja az a srác h nincsen egyedül ezzel az érzéssel. És talán nem gondolkodik el azon h megölje magát.
Meleg/26
22:44 "Lehet velem vitatkozni", de csakazért is úgy van? Hát lol, akkor vitatkozom, aztán mindenki vonja le a saját következtetéseit... Nem is olyan régen még a balkezességet tartották "torzulásnak", "problémának", aztán kiderült, hogy nem dől össze a világ, ha nem "nevelik ki" a gyerekekből. És az 5 éves kislány, mivel nem született előítéletekkel, tökéletesen elfogadhatónak találja azt a választ, hogy az a bácsi szereti a másik bácsit. Az meg, hogy mások más problémák miatt nem tartanak felvonulást, az ő bajuk. A feministák pl. tudtommal tartanak gyűléseket, mégis kibírom anélkül, hogy odaállnék dobálni meg kiabálni.
Én egész családban nőttem fel, mégis meleg lettem, úgyhogy ez az egész mintázósdi elég ingatag talajon áll...
én róla beszéltem mert ő is kint volt tavaly és még kép is volt róla... meg Mónikát is megjárta meg ilyen szarokat... az ilyenek miatt néznek le minket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!