Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti elmennétek a saját anyukáto...

Ti elmennétek a saját anyukátokhoz nőgyógyászati vizsgálatra?

Figyelt kérdés
Anyu azt akarja h az első vizsgálatomat Ő csinálja meg..én nem nagyon szeretném h Ő vizsgáljon meg nm hiszem h menne,d mondjuk őt jobban ismerem és megbizom benne...nem tudom..szerintetek?:D :D :/

2012. jún. 16. 10:58
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
89%
Kizárt.
2012. jún. 16. 11:05
 2/24 anonim ***** válasza:
90%
Nálam is kizárt, és ezt simán megmondanám neki.
2012. jún. 16. 11:05
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Kamaszként, az első vizsgálatra simán mentem volna az anyukámhoz, mert emlékszem, én nagyon izgultam és szégyellős voltam, jól jött volna, ha anyukám a doki.

De később már egyértelműen nem, ez magánügy. Ha téged már most is zavar, mondd meg neki.

2012. jún. 16. 11:45
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy nem.

Igaz szégyenlős vagyok, de akkor is. Inkább egy idegen, mint a saját anyukám és ezt finoman meg is mondanám neki. :)

2012. jún. 16. 11:55
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát, az én helyzetem nagyon érdekes.

A férjem orvos, az itteni szülészeten mindenkit ismer, de én is mindenkit, sokukkal kerti partyztunk is már együtt, járkáltunk közösen ilyen-olyan rendezvényekre. Tehát nem volt választásom, 20 orvosból 15-öt ismerek személyesen, 10-et nagyon közelről is, így 50% esély volt rá, hogy ők vezessék le a szülésemet... Van másik kórház is, de ez Klinika, és a férjem miatt természetesen mindenképp itt akartam szülni.

Végül természetesen a 10-ből is az a kettő volt jelen a szülésnél, akikkel a legjobb a kapcsolatunk (nem volt fogadott orvos, fura lett volna).

Tehát a férjem barátai után anyum nekem semmiség lenne. :D

2012. jún. 16. 12:07
 6/24 anonim ***** válasza:
93%
Soha.
2012. jún. 16. 12:20
 7/24 anonim ***** válasza:
90%
Számomra ez nagyon érdekes mert én nem azért nem mennék hozzá mert az anyám,hanem azért mert nő,én valahogy nem tudom elképzelni hogy egy nő hozzám nyúljon ott lent...én úgy mint az anyámhoz szivesen mennék mert úgy is vele beszélek meg mindent,ha az apám lenne nődoki,akkor tuti nem mennék hozzá.Hu de érdekes elgondolkodtató kérdés ez...
2012. jún. 16. 12:21
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Pete, hogy elmennek :))

Nagyon jo anyukammal a kacsolatom, 21 eves vagyok, 1 eve koltoztem a paromhoz, aki nemsokara mar a ferjem:)) azelott is latott mesztelenul, es meg a mai napig is sokszor vagyok nala, ha a parom dolgozik es nem akarok egyedul lenni:)) en is latom ot mesztelenul, o is engem, akarmi problemam van, elmondom neki.

Ugyhogy a valaszom igen:)

11 hetes kismama

2012. jún. 16. 12:58
 9/24 anonim válasza:
100%
Biztosan nem!
2012. jún. 16. 13:32
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Simán. Örülnék neki, ha nem kellene idegenhez járnom.

Egyik másodunokatestvérem nőgyógyász (férfi) és az édesanyja is ugyanott dolgozik szülésznőként. Már az is megnyugtató volt, hogy valamelyikük ott volt a vizsgálat alatt.

2012. jún. 16. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!