Ti elmennétek a saját anyukátokhoz nőgyógyászati vizsgálatra?
Kamaszként, az első vizsgálatra simán mentem volna az anyukámhoz, mert emlékszem, én nagyon izgultam és szégyellős voltam, jól jött volna, ha anyukám a doki.
De később már egyértelműen nem, ez magánügy. Ha téged már most is zavar, mondd meg neki.
Biztos, hogy nem.
Igaz szégyenlős vagyok, de akkor is. Inkább egy idegen, mint a saját anyukám és ezt finoman meg is mondanám neki. :)
Hát, az én helyzetem nagyon érdekes.
A férjem orvos, az itteni szülészeten mindenkit ismer, de én is mindenkit, sokukkal kerti partyztunk is már együtt, járkáltunk közösen ilyen-olyan rendezvényekre. Tehát nem volt választásom, 20 orvosból 15-öt ismerek személyesen, 10-et nagyon közelről is, így 50% esély volt rá, hogy ők vezessék le a szülésemet... Van másik kórház is, de ez Klinika, és a férjem miatt természetesen mindenképp itt akartam szülni.
Végül természetesen a 10-ből is az a kettő volt jelen a szülésnél, akikkel a legjobb a kapcsolatunk (nem volt fogadott orvos, fura lett volna).
Tehát a férjem barátai után anyum nekem semmiség lenne. :D
Pete, hogy elmennek :))
Nagyon jo anyukammal a kacsolatom, 21 eves vagyok, 1 eve koltoztem a paromhoz, aki nemsokara mar a ferjem:)) azelott is latott mesztelenul, es meg a mai napig is sokszor vagyok nala, ha a parom dolgozik es nem akarok egyedul lenni:)) en is latom ot mesztelenul, o is engem, akarmi problemam van, elmondom neki.
Ugyhogy a valaszom igen:)
11 hetes kismama
Simán. Örülnék neki, ha nem kellene idegenhez járnom.
Egyik másodunokatestvérem nőgyógyász (férfi) és az édesanyja is ugyanott dolgozik szülésznőként. Már az is megnyugtató volt, hogy valamelyikük ott volt a vizsgálat alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!