Ti elmennétek a saját anyukátokhoz nőgyógyászati vizsgálatra?
Figyelt kérdés
Anyu azt akarja h az első vizsgálatomat Ő csinálja meg..én nem nagyon szeretném h Ő vizsgáljon meg nm hiszem h menne,d mondjuk őt jobban ismerem és megbizom benne...nem tudom..szerintetek?:D :D :/2012. jún. 16. 10:58
11/24 anonim válasza:
Én nem mennék. :$ El sem tudnám képzelni.
12/24 anonim válasza:
Én bizony elmennék!Tőle jobban senkiben sem bízok meg!Ő az édesanyád,ő szült...mégis mitől félsz?
13/24 anonim válasza:
Attól függ mennyire vagytok jó viszonyban, én elmennék.19,L
14/24 anonim válasza:
ha úgy érzed, nem szeretnéd, az ő kedvéért ne tedd meg, ezt meg kell értenie. Mondd meg neki, hogy köszönöd szépen, tudod, hogy jót akar, de te nem éreznéd jól magad ebben a helyzetben,és kérd meg, hogy ajánljon egy megbízható, jó szakembert, ő biztosan tudja, kihez érdemes menni. Esetleg kísérjen el (a váróig).
15/24 anonim válasza:
Természetes, hogy hozzá mennék! Ő a legjobb barátnőm, és ő az, aki legjobban ismer. Még a testemet is.
18/24 anonim válasza:
Neeeeem! Nálam már az sem menne, hogy anyuval egyszerre menjünk ugyanahoz a nődokihoz. Nekem ez már nagyon belső magánügyem.
19/24 anonim válasza:
Igen, én elmennék hozzá. Bár ez szerintem kortól is függ, első vizsgálatra mindenképp, aztán szerintem olyan 16-19 éves korom körül nem szeretnék hozzájárni, később pedig ismét hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!