Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti elmennétek a saját anyukáto...

Ti elmennétek a saját anyukátokhoz nőgyógyászati vizsgálatra?

Figyelt kérdés
Anyu azt akarja h az első vizsgálatomat Ő csinálja meg..én nem nagyon szeretném h Ő vizsgáljon meg nm hiszem h menne,d mondjuk őt jobban ismerem és megbizom benne...nem tudom..szerintetek?:D :D :/

2012. jún. 16. 10:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Az anyukád akkor nagy tévedésben van, mert - elvileg - rokon, szerelem NEM lehet az orvosod.
2012. jún. 24. 10:03
 22/24 anonim ***** válasza:
70%
Soha! Inkább egy idegen, aki nem is emlékszik majd rám, miután kiléptem a rendelőn kívülre. Amúgy is szégyenlős vagyok... És nem tudnék utána úgy anyukám szemébe nézni, hogy azt ne gondolnám, hogy 'úristen...ős látott OTT! Biztos mindenre emlékszik, és ezen nevetgél magányos pillanataiban' Jó, talán nem ilyen drámaian, de akkor sem tudnék hozzá menni... :/ 15L
2012. jún. 25. 10:33
 23/24 anonim ***** válasza:

Én tuti mennék, mindig is görcsölök, ha megvizsgálnak alul, a mai napig is. :)

22/L

2012. jún. 30. 18:14
 24/24 anonim ***** válasza:
51%

Nem,mert anya olyan prűd úgyis,bár nem úgy nevelt.Abszolút eltudnék képzelni azonban egy idegent,de mindenféleképpen fiatal legyen és nő.Az öreg férfiak csak vén kecskék,akik nyalnák/nyalják a sót..az meg gusztustalan és undorító lenne számomra,ha egy öreg férfi érne hozzám..főleg ott.

16/L-még nem voltam nőgyógyászaton:)

2012. júl. 31. 03:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!