Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha egy 16 éves fiú bejelenti,...

Ha egy 16 éves fiú bejelenti, hogy a saját neméhez vonzódik, akkor ez végleges vagy még változhat?

Figyelt kérdés
Mit tehet ilyenkor egy szülő?

2012. jún. 17. 12:56
 81/124 anonim ***** válasza:
77%
sok hülye idejár leszólni a bvzikat és ezzel nyomja el magában hogy valójában ő is az... Mielőtt bármi hülyeséget leírtok először olvassatok utána a témának aztán okoskodjatok...
2012. júl. 13. 12:41
 82/124 anonim ***** válasza:
23%

"Hogy jön az ezeréves értékrend meg a nemek biológiai funkciója a melegség tudatosan kifejlesztett mivoltához?"

-Ekkora öngólt :DD

Idáig ez miatt téptem a számat, hogy ez tök tudatos dolog, és magukban alakítják ki a hajlamot. Ezúton köszönöm, hogy alátámasztottad ezt nekem, és a monitor előtt röhögő valamennyi kedves olvasónak.

"hiába másolsz be ide be bibliai idézeteket, ha értelmezni nem tudod őket. "

Meséld el, te mégis hogy értelmezed azt a fent elmített két bibliai idézetet, miszerint vérét kell venni ezen "tisztátalanságot" elkövetőknek? (magyarán az összes homoszexuálisnak) Majd ráérő időtökben olvassátok el mit ír ez a rész a Föld fertővé válásáról is.

Még egyszer köszi h feldobtátok a napom :)

:DDD

2012. júl. 13. 15:17
 83/124 anonim ***** válasza:
81%
Kedves utolsó! Segéljen meg az istened, mert szerintem totál menthetetlen és reménytelen eset vagy.
2012. júl. 13. 16:19
 84/124 anonim ***** válasza:
86%

Egy rendes családban, rendes neveltetéssel, nem debil és romboló környezetben ugyan úgy előfordulhat, hogy a gyermek homoszexuális lesz. Erről ennyit.

Senki se támasztotta még alá 100%-osan, hogy miként alakul ki a homoszexualitás de a legtöbb kutatás biológiai alapokra teszi.

Meg van ez a divatelmélet a legtöbb homofób szájából ami megint csak egy bődületesen ostoba paradox.

Egyre többen merik felvállalni, homoszexualitások ez igaz, mert pl. fejlettebb nyugati országokban nincs olyan boszorkányüldözés mint nálunk, és a mi rétegünk örülne, ha legalább hasonló szinten lenne a mi országunk is, még ha jogilag nem is de nem ilyen nyáladzó rosszindulat várna az emberekre minden utca sarkon. Ezért vannak a felvonulások (megjegyzem a fejlettebb országokban látványosságként fogják fel, mert vannak annyira érettek, hogy nem gyűlölködnek), a homo olimpia stb.

Engem az, hogy mitől lesz valaki meleg különösebben nem izgat. Ez van, ezt kell szeretni, ezzel kell együtt élnünk. Szeretni nem is kell ezt másnak, de azért annyi emberség legyen már mindenkibe, hogy békén hagyja a másikat. Nekem is sok dolog nem tetszik a világba, mégsem KERESEM a lehetőséget, hogy kifejezzem az ellenszenvem mint pl egyes emberek bizonyos fórumokon, mert hát napjainkba elég sokszor előfordul ez, nálunk meg végképp. De ez azoknak az embereknek a szegénységi bizonyítványa.

Felesleges azon vitázni mitől alakult ki a homoszexualitás. Mindenki megtalálhatja a neten a saját magának tetsző elméleteket, aztán mehet a párbaj. Megint mondom ez teljesen felesleges.

Már elégszer kifejtetted az ellenszenvedet, mindenki érti szerintem, hogy mennyire ellene vagy ennek a dolognak, örülünk neki. Amúgy mégis mi késztet arra, hogy velünk foglalkozz?

Szerintem én nem ártok neked azzal, hogy ha leszopom a barátomat, sőt senki másnak.

Furcsa mód a hozzád hasonlók mégis ott próbálnak ártani nekünk, ahol tudnak.

Akkor meg mégis miért csodálkozol, hogy próbálják megértetni az emberekkel, hogy ebbe nincs semmi rossz vagy bántó?...

2012. júl. 13. 17:11
 85/124 anonim ***** válasza:
12%

Én nem gyűlöllek titeket. Nem is kényszerítenélek titeket semmire, még ha én volnék a jóisten, akkor se. Kivéve egyetlen dolgot.

Ne legyen mindennapi téma a homoszexualitás, ne toborozzatok, népszerűsítsetek semmit se felvonuláson, se olimpián, se fórumokon, se sehol.

Maradjon 4 fal között, amit csináltok, és jól megleszünk.

2012. júl. 13. 18:05
 86/124 anonim ***** válasza:
86%

Minden napos téma, mert előveszik és nem feltétlen a homoszexuálisok, sőt...

Te is az előbb írtál oda olyan témához ami már lassan két hónapja szunnyad. Ezzel is csak engem támasztottál alá.

Nem a népszerűsítésről meg toborzásról van szó ezeken az eseményeken (ez az oldal meg megint egy mást tészta) , az előbb le is írtam, de látszik mennyire elvakult vagy, ez is csak buta homofób "propaganda".

Annyira kell a 4 fal közt maradnia a homoszexualitásnak mint a heteroszexualitásnak.

Tudod vannak városok ahol két férfi vagy nő végigmehet úgy az utcán, hogy nem szólják le őket.

Megnézném pl a mi fővárosunkban milyen reakciók lennének erre.

Amíg egyes pártok börtönnel fenyegetőznek ilyen dolgokért addig tetszik nem tetszik lesz felvonulás, lesz olimpia és lesznek felszólalások stb.

De kérdem megint, ha ennyire taszít a dolog mégis miért írsz ilyen témákhoz? Ha meg nagyon szeretnéd kifejteni a negatív véleményed oké legyen (mint írtam ezzel se minket minősítesz), ha bizonyos határokat betartasz, de minek maradsz itt vitázni és csak azért is érvelni a saját véleményed mellet? Valószínű, hogy ilyen kérdésekhez melegek jönnek vagy épp a kérdésben érintettek, meg előfordul, hogy sajna ti is akik csak azért is írjátok a magatokét, csak azért is próbáljátok kifejteni mennyire nem bírjátok ezt a dolgot, de akkor megint csak felvetül a kérdés, hogy mi a francnak jössz akkor ide?

Erre egy nem választ kaptam senkitől amióta ezen az oldalon vagyok.

2012. júl. 13. 18:33
 87/124 anonim ***** válasza:
82%
Erre egy választ nem kaptam
2012. júl. 13. 18:35
 88/124 anonim ***** válasza:
12%

A téma szunnyadt 06.26 és 07.06 között. Aztán jött a melegfront ismét. Épp ugyanabból az okból írogatok ide, ami miatt te is.

"Annyira kell a 4 fal közt maradnia a homoszexualitásnak mint a heteroszexualitásnak. "

-Jó volna, ha ez a gyakorlatban is működne.

-"lesz felvonulás, lesz olimpia és lesznek felszólalások stb. "

-Miért, van külön, kizárólag heteroszexuális olimpia, heterofelvonulás, vagy bármi ami erre van kihegyezve? Ellenben már a csapból is homok folyik.

Addig jár a köcsög a kútra, míg el nem törik.

2012. júl. 13. 19:48
 89/124 anonim ***** válasza:
82%

"Idáig ez miatt téptem a számat, hogy ez tök tudatos dolog, és magukban alakítják ki a hajlamot."

Igen, épp ezért fogalmaztam úgy, ahogy, te seggarc! A te egyéni állítmányodnak feleltettem meg a mondatrészt. Az irányíthatóság mellett kellett volna BIZONYÍTÉKOKKAL kardoskodnod, lévén hogy arra tettél megrögzött kijelentést. Nem vonhattam párhuzamot a saját meglátásom és a tulajdon "érvsorozatod" között, mivel eleve nem az én javamra szántad azt. Talán nem szavaim szándékos kiforgatásával kéne elkerülni próbálnod a magyarázatadást.

2012. júl. 13. 19:50
 90/124 anonim ***** válasza:
69%
Még valami; persze, hogy heteróegybegyűjtő dzsemborival nem találkozni, de józan paraszti ésszel átrágva a jelenséget az emögött megbúvó indokra is fény derül. Miért kéne egyenjogúságért tüntetnie annak, aki a legkisebb mértékben sincs diszkriminálva?
2012. júl. 13. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!