Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha egy 16 éves fiú bejelenti,...

Ha egy 16 éves fiú bejelenti, hogy a saját neméhez vonzódik, akkor ez végleges vagy még változhat?

Figyelt kérdés
Mit tehet ilyenkor egy szülő?

2012. jún. 17. 12:56
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/124 A kérdező kommentje:

Látom, sikerült elég nagy vitát gerjesztenem a kérdésemmel.

Igazából én is azon az állásponton vagyok, ha úgy érzi, hogy egy vele azonos neművel boldog valaki, akkor miért ne lehetne vele boldog? Szerintem nem árt senkinek. Az erősen homofóbok annál több kárt okoznak, mivel ez az ország többek között miattuk sem fog kikerülni ebből a szellemi fertőből.

2012. júl. 13. 22:01
 102/124 anonim ***** válasza:
23%

Ha ti lehettek provokatívak a kérdéseitekkel, akkor én miért nem a válaszaimmal?

Folyamatos kampányolás megy a b.uzik jogaiért. Amíg nem maradtok csendben, addig mindig lesz valaki, aki beszólogat. Egyébként pedig sírva nevetünk az ismerőseimmel egyik másik írásotokon, és ez sem utolsó dolog.

Szembementek a természet törvényeivel, emberek milliárdjainak erkölcsi normájával, és én vagyok a torz?

Minnél inkább eröltetitek ezt a dolgot: "addig lesz felvonulás, amíg mindenki el nem fogad minket..." annál inkább ellenszenvet váltotok ki a többségből. Ha csendben meglapulnátok a csempe alatt, nem volna probléma.

2012. júl. 13. 22:17
 103/124 anonim ***** válasza:
23%
Ha meg neked is ez az álláspontod volt ELEVE, akkor látható ,hogy kérdés helyett ismét egy ingyenreklámról volt szó.
2012. júl. 13. 22:22
 104/124 A kérdező kommentje:

Kedves 32%-os!

Márcsak a válaszaid hasznossági mutatójából (32%) is valószínűsítem, hogy nem sokan értenek veled egyet. Ez szerintem nagyon jól van így, én is mindig piros kezet nyomtam a válaszodra! Nyilván van egy álláspontom a témával kapcsolatban, és ezt a Te válaszaid csak megerősíteni tudták, mivel semmiképpen sem akarok egy szűklátókörű, gyűlölködő, középkori nézeteket valló homofób lenni.

2012. júl. 13. 22:26
 105/124 anonim ***** válasza:
82%

Ebből is látszik, hogy milyen primitív vagy, de most már vagytok...

Ha valaki itt normálisan kérdez valamit nem értem miért lenne provokatív. Csak mert meleg? Gratulálok ha ez a véleményed.

Alapvető emberi jogok mindenkit megilletnek orientációtól függetlenül, de ezt mostanság itt kezdik ám elfelejteni és ez ellen igenis tenni kell.

Mi így születtünk nekünk ez a természetes, ahogy a heteroszexualitás is az, de csak azért mert ők vannak többen nem leszünk azok.

Persze sok réteget tényleg csak a falkaösztön hajt manapság más témákban, ami elég szomorú.

Hogy mi erkölcsös, azt meg mindenki maga válogatja.

Van ahol semmi különös nincs abban, ahol két férfi és nő kézen fogva megy az utcán, vagy épp házasodik. Mert az emberek már elég érettek és normálisak ahhoz, hogy felfogják és elfogadják ezt a dolgot. Te nem vagy az. Ez a baj az országgal egy nagy részével is.

Amúgy pont az erkölcsről meg te ne beszélj.

Nekem úgy tűnt te még ha "gonoszan" buta is vagy legalább kis józanság szorult beléd, de ebből az utolsó válaszodból nyilvánvaló, hogy csak egy rosszindulatú provokatív unatkozó kis fszkalap vagy. Szóval innentől kezdve elég hiteltelen az eddigi és ezen túli összes szöveged.

Ha ilyen neandervölgyi lennék mint te, na akkor aztán meglapulnék a csempe alatt. Neked is ezt javaslom.

Innentől kezdve fröcsögjél amit akarsz, ennyire nincs mi másra verni ahhoz gratulálok.

Téma lezárva.

2012. júl. 13. 22:37
 106/124 anonim ***** válasza:
12%

Először is, az igazságot továbbra sem decibelben mérik, így nem érdekel, hogy a weboldal statisztikája alapján mennyire hasznos, ha egy b.uzi fórumon osztom a b.uzikat.

Másodsorban, nem gyűlöllek benneteket, csak tűnjetek már el az állandó önreklámmal, és instant eltűnök én is, és keresek viccesebb elfoglaltságot. Bár ennél mulattatóbb kevés van ;)

Mi a bánatban kellett téged megerősíteni, mi értelme volt ennek az egész kérdésnek, őszintén?

ui: el ne felejtsd lepontozni, vissza akarok kerülni legalább 23%-ra, vagy alá :D

2012. júl. 13. 22:45
 107/124 A kérdező kommentje:
Ahhoz képest, hogy nem volt semmi értelme a kérdésnek, már 100 felett jár a válaszok száma...
2012. júl. 13. 22:48
 108/124 anonim ***** válasza:
0%

Harmadsorban, amilyen a mosdó, olyan a törölköző. Miért beszélnék én szebben veletek, mint ti velem? :)

Nem az a lényeg, hogy te hitelesnek tartod e a szavam, hanem hogy meg tudom mutatni az embereknek, hogy mennyire tirpák módon hangoztatjátok az egyenjogúságot. Ne kelljen idéznem az összes félanalfabéta, áltudományos, trágárkodó hozzászólót. Ez csak egy céltábla volt, és megmutattátok magatokat.

Köszönöm Nektek :)

2012. júl. 13. 22:52
 109/124 A kérdező kommentje:

Igen, de Te is megmutattad magad. Orvosilag bizonyított tényeken vitatkozol. Mert a homoszexualitás már az 1970-es években lekerült a betegségek nemzetközi listájáról.

Nézd már meg, hogy mely országokban nem csinálnak problémát abból, ha 2 azonos nemű személy kézenfogva sétál! Segítek, a gazdaságilag fejlett, társadalmi jóléttel rendelkező országokban. De igazad van, biztosan ők csinálnak rosszul valamit...

2012. júl. 13. 22:56
 110/124 anonim ***** válasza:
12%

Meg a kedves kérdésfeltevő is, aki azért írta ki a kérdést, hogy csak lenyomja a homokot a torkunkon.

Te nem voltál semmiben sem bizonytalan, kiforrott véleményed volt a témáról, és feltetted a kérdést, hogy nagyobb feneket keríts neki :) Ez is jó :DDD

2012. júl. 13. 23:03
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!