Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti hagynátok hogy 12...

Szülők! Ti hagynátok hogy 12 éves lányotok fél 10kor érjen haza részegen?

Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 08:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/84 anonim ***** válasza:
Engem az édesanyám még 16 évesen is féltett, mikor 8 kor jöttem haza, de nem ám diszkóból, vagy kocsmából. 18 éves koromban volt annyi eszem, hogy nem iszom, ha esetleg még is arra kényszerültem, az nagy valószínüséggel egy ballagás vagy egy családi összejövetel volt, esetleg egy pohár boros kóla jöhetett szóba. 20 éves vagyok, és életemben nem voltam részeg, nem is leszek nem is tervezem. Az alkoholt messziről elkerülöm. Én kiütném a fogait a lányomnak, ha 12 évesen részegen térne haza!
2012. okt. 15. 22:00
 82/84 anonim ***** válasza:
0%

Ez nevetséges,itt röhögök a válaszokon.. Az a kenguru vagy kicsoda ugyanúgy 12 és osztogatja az észt..:D Amúgy kérdező, a te életed,azt csinálsz amit akarsz. És fél 10 tényleg nem késő. Én is 13 vagyok nincs kedvem osztani az észt.. De, én is ittam már alkoholt nem lettem részeg,jó tanuló vagyok (nem kitűnő,de 4-es fölött)és hétvégente meg péntekenként a haverokkal találkozok, de 9 előtt itthon vagyok mindig. Ennyi..

13/L

2012. nov. 1. 21:41
 83/84 anonim ***** válasza:
8%

Az a helyzet, hogy a mai világban a 12 éveseket nem azért itatják el, mert olyan jól néz ki beállva, hanem azért, hogy átmenjenek rajta a legközelebbi árokba a másik nemű illető(k)! Az időátállítás után már 6 órakor sötét van, ha 9 órakor érsz haza 13 évesen, az azt jelenti, hogy már javában sötét van. Bár az sem fér a fejembe, hogy egy 12-13 éves miért iszik egyáltalán alkoholt?

10-15 22:00 voltam!

2012. nov. 2. 13:37
 84/84 anonim válasza:
100%
Ezt a kérdést is vmi 12 éves gyerek tette fel aki azzal akar előkelő lenni a barátai között hogy tök részegen megy haza...
2012. dec. 15. 15:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!