Kamaszok, a ti szüleitek is elvárják hogy ha valamikor a szokásosnál később értek haza pl. az iskolából, azt előre megmondjátok nekik vagy telefonon mondjátok meg nekik délután?
Anyám csak este 7 -kor vag ykésőbb ér haza így addig azt csinálok amit akarok. Amikor este vagy hétvégén megyek valahová sose kérdezem meg csak bejelentem. Ha azt mondom h elmegyek sétálni a barátnőmmel 18.00-kor egy órára de spontán átmegyek hozzá akkor el is felejtem és anya kív 10-kor hogy hol vagyok és hogy mikor és hogy jövök haza (mert nincs kocsink) és akkor mondom, de nem mérges meg semmi..
14l
Szerintem teljesen normális, hogy anyukád elvárja. És mi zavar benne ennyire? Felhívod, közlöd, hogy "szia, lekéstem a buszt, 1 órával később megyek", és kész.
Mellesleg anyukád még elég laza, mert van olyan osztálytársam, akiért annyira aggódik az anyja, hogy délután 5 után egyedül nem mehet sehova, csak úgy, ha a szülei viszik-hozzák kocsival... Még a szomszéd utcába sem mehet gyalog. Na ez az, ami szerintem már nem teljesen normális dolog, és zavaró a gyereknek.
Én a sulimtól 10 percre lakom, de még így is telefonálok, hogyha valamiért tovább bent kell maradnom.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!