Ma délután jönnek haza a kórházból a feleségem és a pici fiunk. Mivel lepjem meg őket? Mivel fejezzem ki hogy mennyire boldog és hálás vagyok?
Mi pl 3asban jöttünk haza...De hátha nálatok nem így lesz és valakit megkérhetnél h videózzon fotózzon (szinte)minden pillanatot!
Én ennek örültem volna!
Bár mi siettünk nagyon mert dec 7-én volt és hideg volt!
Persze a videó fotó úgy tökéletes ha ti 3-an mindig rajta vagytok!
Persze hogy fogom őket szeretni és mindig lesni fogom a kívánságaikat és nem csak ma. :)
A sok csoki jó ötlet. :) Mindjárt leszaladok venni és csinálok feliratot is.
Köszi a jó ötleteket.
Arra gondoltam, hogy veszek a törpének egy hatalmas plüssöt meg lufikat a szobába. Vagy ez már túlzás? Nem akarom, hogy túlzásba vigyem.
Annyira várom őket haza és azt szeretném, ha minden tökéletes lenne. Majd fotozok is. Én megyek értük 14-re. :)
uramisten, te valóságos vagy???? ilyen nincs is. :)))
szeritnem annak fognak a legjobban örülni, ha midnenben segítesz! főleg az anyuka. :)))))
Teljes szívből gratulálok Nektek!
Nekünk fel volt díszítve a szoba lufikkal, az ajtóra színes papírból ki volt vágva a kisfiam neve és felragasztva. Nagyon jól esett!
Persze volt gyümölcslé és egy kis csoki! Mondjuk neki a nővérem is besegített, nem hiszem hogy egyedül eszébejutott volna!:)
Legyél pont ILYEN lelkes, más nem kell.
Nekem legalábbis nem kellett.
Mi haza jöttünk a kórházból, betettük a babát a kiságyba, leültünk az ágya mellé, és csak néztük összebújva, csodáltuk, hogy milyen szép.
Nekem ez így volt tökéletes.
Nem kellett csinnadratta, meg fáklyás felvonulás, csak ez a csendes, meghitt, érzésekkel túlfűtött pár óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!