Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ma délután jönnek haza a...

Ma délután jönnek haza a kórházból a feleségem és a pici fiunk. Mivel lepjem meg őket? Mivel fejezzem ki hogy mennyire boldog és hálás vagyok?

Figyelt kérdés
Természetesen rend van, hozatok ebédet a kedvenc éttermünkből, veszek virágot. De ti még minek örültetek volna?
2010. ápr. 6. 08:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Ja, és a férjem főzött nekem.

utolsó voltam

2010. ápr. 6. 09:13
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

A csoki, virág, és a babának egy plüss nagyon jó ötlet, igazán kedves Apuka vagy. Sok boldogságot, és jó egészséget az egész családnak! :)

Egyébként én kaptam a páromtól egy gyönyörű orchideát akkor, amikor kiderült, hogy a pocakomban "lakik" valaki. Aztán amikor megszületett a kisfiam, akkor is kaptam egyet. Most pedig egymás mellett van mindkettő az ablakban, és mindkettő virágzik. Ha rájuk nézek, melengetik a szívem. :)

B.

2010. ápr. 6. 09:13
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát na,kicsordult a könny a szemeből.Mindig maradj ilyen lelkes és odaadó amilyen most vagy.Ez szerintem a legnagyobb ajándék.

Szerintem sok anyuka örült volna ha a férjétől a felét megkapta volna amivel Te készülsz!

Köztük Én is....

Legyetek nagyon boldogok!

2010. ápr. 6. 09:18
 14/27 anonim ***** válasza:
Szia.Gratulálok uj családodhoz.én virágot kaptam a fiam meg egy plüss elefántot,de azt még a kórházban megkapta,ott volt mellette a kocsiba.De én nem vártam semmi egyéb ajándékot,hisz ott volt nekünk ő,aki a legszebb ajándék mindenkinek.örültem,hogy pihenhettem,hogy megkérdezte mit segíthet.én ennek örültem.
2010. ápr. 6. 09:19
 15/27 anonim ***** válasza:

Húúúúha!Ilyen apukát sem láttam még.Nagyon rendi vagy.

Szerintem a kedves szavak, és az, hogy elmondod nekik, mennyire vártad őket, annak is nagyon fognak örülni.

Most egy kicsit elpityeregtem magam.

Sok boldogságot!

2010. ápr. 6. 09:32
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

De cuki vagy! Ez így tökéletes lesz! :) a lényeg,hogy ne legyen semmire gondja az újdonsült anyukának, csak a babára. Nekem is tündér a férjem én az első 3 hónapban semmit sem csináltam a háztartásban "csak" a babát láttam el, és ez nagyon jól esett, sőt nem is lettem volna képes többre...:)

Engem a férjem a hazajövetelkor egy gyűrűvel lepett meg, amit úgy adott át, hogy a picit az ölébe vette és az ő kis kezébe adta, hogy anyunak hálából amiért megszülte az ő kisfiát :) hát el is bőgtem magam...:))

2010. ápr. 6. 09:41
 17/27 anonim ***** válasza:

Szia! Ellenőrizd a pelust popsi törlőt.... minden kéznél legyen! Gratulálok a babához! Legyél mindig ilyen lelkes!

A fiamnak egy hatalmas kutyusa van a kezdetektől. Én még egy babakeretnek örültem a legjobban amibe a baba 13 képe fér bele minden hónapól egy. Pont most telik be.

2010. ápr. 6. 09:41
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok és soha ne változz meg! :)

Helyedben talán egy olyan növényt vennék, amin szépen látszik, hogy növöget, de most még aprócska - a növénynek anya örülni fog és majd hónapok múltán látszik, ahogy együtt nő a babával. Aztán évek múltán lehet mondani a babának, hogy a növény is milyen apró volt és ő is, de mindketten hogy megnőttek :).

Szerintem is bőven elég, ha szereted őket és segítesz a baba körül. Legyen meg minden ami kell: kiságy, takaró, pelenkázó, pelenka, popsitörlő, popsikrém, fürdető, kiskád, stb.

A csokit viszont ne vidd szerintem túlzásba, mert ha olyan parás a párod, mint én, akkor nem fog csokit enni -nehogy serkentőleg hasson a babára és ne tudjon aludni, vagy a keserű csoki megfogja a pici pocakját. Szóval én hónapokig csak sóvárogtam a csoki után :). Talán inkább kedvenc süti - csak ne legyen benne se alkohol, se kávé :).

Sok boldogságot és jó utat hazafelé!

2010. ápr. 6. 09:51
 19/27 anonim ***** válasza:
Őszintén..én mindjárt bőgök...szülés után engem műtöttek,majdnem meghaltam..és disznóól várt itthon,6 nappal szülés után nekiálltam takarítani,mosogatni...:( :( Én annak örültem volna legjobban ha rend,friss illat és tisztaság vár...remélem a párod tudja milyen szerencsés h ilyen figyelmes a férje...Sok boldogságot a Kisbabátokhoz!!!
2010. ápr. 6. 10:02
 20/27 A kérdező kommentje:

Na most jöttem haza: vettem egy hatalmas csokor sárga rózsát a drágámnak, meg a kedvenc sütijéből és a kedvenc csokijából. :)

A picinek vettem egy nagy plüst. Alig tudtam felhozni az emeletre. :)

A lakás ki van takarítva, a gyerek cuccai rendben, minden kéz alatt. Fel van töltve a kamera.

Még csinálok feliratot és lebeszélem a kaját az étteremmel.

De azt hiszem alszom most egy picit, mert reggel 4 óta ébren vagyok és nem akarok hulla lenni délutánra. Akkor ez így jó lesz?

Köszönöm mindenkinek a sok kedves és szuper ötletet.

Mindenkinek sok boldogságot.

2010. ápr. 6. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!