Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom panaszkodik, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom panaszkodik, hogy kevés időm van rá. Igaza van. De minden nap délután 4-re érek haza. Mit tegyek? L/17

Figyelt kérdés
2011. nov. 26. 17:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Legyél vele több időt. Az embernek arra van ideje amire szakít.
2011. nov. 26. 17:44
 2/8 A kérdező kommentje:
de mégis mikor? Annyira idegesítő,hogy sokáig tart a suli és messze is lakom...
2011. nov. 26. 17:44
 3/8 anonim ***** válasza:
hát mond meg neki. ha ezt nem tudja megérteni, akk nem is szeret igazán.
2011. nov. 26. 17:45
 4/8 anonim ***** válasza:

első igaz, de ha suliba jársz és 4 után tanulsz arról nem tehetsz. sőt jól teszed, és ha ezt a párod nem érti meg akkor felesleges rá időt szánnod, a suli fontosabb...

Én is most elkezdtem egyetemre járni, előtte közöltem a párommal hogy sok időt elvesz, ritkábban találkozunk majd (mert előtte minden nap plusz péntektől vasárnapig együtt voltunk) és teljesen megértette nem követelőzött hogy legyek vele többet...

L21

2011. nov. 26. 17:45
 5/8 anonim ***** válasza:

"hát mond meg neki. ha ezt nem tudja megérteni, akk nem is szeret igazán."

Te tuti valami feminista rib@nc vagy!

Szerintem meg ha nem tudsz a barátodra több időt szánni, nem szereted igazán!

2011. nov. 26. 17:46
 6/8 anonim ***** válasza:
77%
szerintem ha nagyon akarsz valamit, pl találkozni a pároddal, akkor meg tudod oldani.ha egyből azzal jösz, hogy "jaj de messze van, jaj de sokáig kell suliban lenni,brühühü"akkor nem is akarod ezt anyira
2011. nov. 26. 18:27
 7/8 anonim ***** válasza:
most szerintetek lógjon a suliból? egyébként ha annyira nagy hős lovag miért nem ő megy a bnőhez?
2011. nov. 26. 18:37
 8/8 anonim ***** válasza:

"most szerintetek lógjon a suliból? egyébként ha annyira nagy hős lovag miért nem ő megy a bnőhez?"

Idióta pics@, senki sem mondta hogy a suliból lógjon. Suli után menjen el hozzá. A barátja meg nyílván látogatná ha hagyná. Egy olyan lánnyal aki azt mondja hogy "szeretnék veled több időt együtt tölteni, de tanulnom kell, és te se keress" nem sok mindent lehet kezdeni.

2011. nov. 26. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!