Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom panaszkodik, hogy kevés időm van rá. Igaza van. De minden nap délután 4-re érek haza. Mit tegyek? L/17
első igaz, de ha suliba jársz és 4 után tanulsz arról nem tehetsz. sőt jól teszed, és ha ezt a párod nem érti meg akkor felesleges rá időt szánnod, a suli fontosabb...
Én is most elkezdtem egyetemre járni, előtte közöltem a párommal hogy sok időt elvesz, ritkábban találkozunk majd (mert előtte minden nap plusz péntektől vasárnapig együtt voltunk) és teljesen megértette nem követelőzött hogy legyek vele többet...
L21
"hát mond meg neki. ha ezt nem tudja megérteni, akk nem is szeret igazán."
Te tuti valami feminista rib@nc vagy!
Szerintem meg ha nem tudsz a barátodra több időt szánni, nem szereted igazán!
"most szerintetek lógjon a suliból? egyébként ha annyira nagy hős lovag miért nem ő megy a bnőhez?"
Idióta pics@, senki sem mondta hogy a suliból lógjon. Suli után menjen el hozzá. A barátja meg nyílván látogatná ha hagyná. Egy olyan lánnyal aki azt mondja hogy "szeretnék veled több időt együtt tölteni, de tanulnom kell, és te se keress" nem sok mindent lehet kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!