Szülők! Ti hagynátok hogy 12 éves lányotok fél 10kor érjen haza részegen?
fél10kor- hétvégén igen
részegen - nem
Gratulálok kedves 12 éves lány!
Szüleid büszkék lehetnek magukra.Mégis mi ez? 14 évesen terhes leszel, vagy micsoda? Egy hatalmas pofont adnék anyukád helyében, úgy, hogy az összes fogad kirepülne.Fél 10-kor egy 12 éves lánynak ágyban a helye!!! A mai tinik egyre hülyébbek lesznek, itt az élő példa.Részegen???? Én ilyen koromban csak egy-két kortyot ittam, te meg piásan jössz haza? Bulizni szabad, de ilyen házibuli, szülinapi party az engedett, de gondolom nem erről volt szó.Következő kérdés: Egyik éjszaka drogoztam és piáltam és átment rajtam a fél disco.Lehetek terhes?
Ekkora hülyét, mint téged, komolyan mondom...
Olvastam a kérdést: 12 ÉVES LÁNY FÉL 10KOR ÉRJEN HAZA RÉSZEGEN? Azt hittem káprázik a szemem.Büszke lehetsz magadra.
Dóri
Én is csak 14 vagyok.. de kicsit néztem..
Mi az hogy részegen mentél haza? o.O
Nekem legkésőbb 8-ra itthon kell lennem.. Inni alkoholt meg.. maximum szilveszter (egy-két korty pezsgő) meg esetleg olyan helyen ahol a SZÜLEIM is ott vannak..
remélem két év múlva azért gyereked még nem lesz..
#23 vagyok.
Folytatom, hátra észhez térül a kis...inkább nem mondom ki.Szerintem ilyenkor mindig beválik az, hogy a szülők leöntik hideg vízzel a gyereket, hogy észhez térjen.
Részegen...részegen...itt ismételem ezt a szót, de még mindig nem fér a fejembe, hogy egy 12 éves lány hogy lehet részeg...6. - kos gyerekről beszélünk! HATODIKOS!!! Merlin szent szakálla! Következő kérdésed ez lesz? : Szülők! Mit szónátok ahhoz, hogy 12 éves lányotok ágyba bújt valakivel piásan? A végén még a 10 évesek partyr.....ok lesznek.Atyaég! Az én lányom ilyen idősen sehova nem mehetne el szülői felügyelet nélkül.Ha részegen jönne haza bárhonnan, akkor két pofon, egy hétig nincs tv és net, és vacsora, fürdés és fogmosás után ágyba.Aztán megtanulná a rendet, az biztos.Nem senkiházi embert nevelek egy gyerekből.És az a baj, hogy a tiniket nagyon nehéz szabályozni.Ez a véleményem.
Kedves Kérdező!
Lehet hogy én vagyok a rossz, meg a szemét, de kérlek térj észhez, talán még nem késő.Ne legyél ilyen, mert nagyon megfogod bánni.Hidd el, ilyenkor nem a bulizás a legfontosabb.Próbálj meg a korodhoz illően viselkedni.Sajnálom, hogy leosztottalak, de muszáj!! Ha szép szóval nem megy, akkor így fog menni.Én jót akarok neked (bár nem ismerlek, de nem ez a lényeg), és remélem elhiszed, hogy ráérsz bulizni.Itt a kommentelők nem rossz akaratból beszéltek így (ahogy én is).A te életed, ne rontsd el már itt.Szívből remélem, hogy megérted soraimat és elgondolkozol tetteden.
Dóri
Hmm, azért remélem mindenre emlékszel...
De én a helyedben megnézném a bugyim. :)
Egyébként nem hagynám.
Én 12 évesen azzal voltam elfoglalva h a szüleim megvegyenek egy újságot, azt se tudtam, hogy mi az a pia.
Igaz nem vagyok szülő, de ha az leszek, ezt biztos nem hagynám!
19l
én 15/L vagyok, és értem már haza nyáron 9-fél10kor. de nem részegen (még soha nem ittam egyetlen kortyot sem, egyszerűen hányni tudnék az alkohol szagától, a cigivel pont ez van. mi értelme ha káros a tüdőre, büdös lesz a hajad, ruhád, szád ... ?!), és nem buliból.
hidd el, nem ettől leszel a menő, bár (sajna) sokan hiszik azt, hogy iszol, elmész egy buliba, s.xelsz, stb.től menő leszel. szerintem akkor leszel menő, ha az osztálytársaid szeretnek, jól elvagy velük a fentebb említett dolgok NÉLKÜL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!