Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti hagynátok hogy 12...

Szülők! Ti hagynátok hogy 12 éves lányotok fél 10kor érjen haza részegen?

Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 08:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/84 anonim ***** válasza:
32%
Mi van kenguru? Lehet hogy te neked jó hogy egész nap a szobában rohadsz azt majd meghalsz pár év múlva de van akik élni is szeretnének. Attól hogy kint van nem a gép előtt kuksol nem lesz semmi baja. Fél 10 nem olyan késő még. A részeg sok azt már mondtam. Én néha megiszok egy-két sört de a részeg tényleg sok. Egy két sör még belefér most attól sem lesz semmi bajod. Kis szénhidrát. A mcdonalds sokkal egészségtelenebb. Akkor rohadj meg otthon kenguru az anyád tarsolyába:D.
2012. jún. 2. 21:02
 62/84 anonim ***** válasza:
72%

Na mi van, utolsó válaszoló?

Ki mondta hogy rohadok otthon? De egy 12 évesnek el kell ide-oda mászkálnia? Inkább tanuljon, ne részegeskedjen, te meg húzd meg magad, menj el te is tanulni, ne a GYK-n lógj!!!

2012. jún. 3. 16:15
 63/84 anonim ***** válasza:
100%

Kenguru te is 12 éves vagy megkérdezhetem mit csinálsz itt?

Az olyan minta kislányoknak mint te nem tanulni és barbizni kéne?

Kérdező 12 évesen részegen? Legközelebb egy 8 éves kérdezi meg hogy hagynánk e hogy lefeküdjön valakivel?.

60. Szerintem igazad van

2012. jún. 3. 20:20
 64/84 anonim ***** válasza:
14%

63.!

Én akkor jövök fel ide, ha megtanultam mindent, és ha elvégeztem a dolgomat... a késői fekvéssel semmi bajom sincs... és eleve is, mit oltasz itt? Én voltam aki részegeskedett? És én azért írtam a barbizást, mert korához képest a kérdező iszonyúan gyerekesnek tűnik...

2012. jún. 3. 20:54
 65/84 zedi2 válasza:
98%

Én ha szülő lennék valószínű nem hagynám!

Ha már megtörtént, akkor elbeszélgetnék vele, vagy valami hasonló. Tulajdonképpen azért nem helyes ilyen korban inni, -máskor sem helyes mondjuk:)- mert a pia lehet rád olyan hatással, hogy olyan dolgokat megteszel amit józanul nem! Pl. akár lehet ilyen a szex, nem kívánt terhesség stb., mivel a pia egyes embereknél feloldja a gátlásokat, és gátlástalanok lesznek. De nem feltétlenül kell itt a szexre gondolni. Saját tapasztalat igaz már nem 12 voltam hanem sokkal öregebb:)-kb. 28- annyit ittam, hogy másnap nem emlékeztem semmire, illetve egy másik alkalommal annyit, hogy a földön feküdtem és nem bírtam felkelni. Persze ezek egyedi esetek voltak, de azt akartam érzékeltetni ezekkel a történetekkel, hogy a piának előre nem látható következményei lehetnek, amit nem tudsz kiszámolni, ha meg már megtörténik a baj már késő lesz.

Kenguru12 téged meg csak provokálnak, minek veszed fel a kesztyűt, nem veszed észre, hogy csak "szopatni" akarnak!!:)

2012. jún. 5. 16:48
 66/84 anonim ***** válasza:
14%
Ok, ok, de van itt egy-pár okostojás... -.-"
2012. jún. 5. 18:00
 67/84 zedi2 válasza:
0%

Igen igazad van sok itt az okostojás!:) És az IQ harcos!:)

Csak ara céloztam, ne kapd fel a vizet ha valaki kritizál téged, fogd fel poénra, mert itt sok a netkaratés, személytelen ember.:)

2012. jún. 5. 21:37
 68/84 anonim ***** válasza:
0%
:) Értem én :)
2012. jún. 6. 16:51
 69/84 anonim válasza:
18%
kiverném belőle a szart is
2012. jún. 6. 22:01
 70/84 anonim válasza:
100%

ez elég nagy szívás.A gyereket lekéne koptatni a haverokról amilyen gyorsan lehet

18/f

2012. jún. 8. 00:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!