Szülők! Ti hagynátok hogy 12 éves lányotok fél 10kor érjen haza részegen?
Na mi van, utolsó válaszoló?
Ki mondta hogy rohadok otthon? De egy 12 évesnek el kell ide-oda mászkálnia? Inkább tanuljon, ne részegeskedjen, te meg húzd meg magad, menj el te is tanulni, ne a GYK-n lógj!!!
Kenguru te is 12 éves vagy megkérdezhetem mit csinálsz itt?
Az olyan minta kislányoknak mint te nem tanulni és barbizni kéne?
Kérdező 12 évesen részegen? Legközelebb egy 8 éves kérdezi meg hogy hagynánk e hogy lefeküdjön valakivel?.
60. Szerintem igazad van
63.!
Én akkor jövök fel ide, ha megtanultam mindent, és ha elvégeztem a dolgomat... a késői fekvéssel semmi bajom sincs... és eleve is, mit oltasz itt? Én voltam aki részegeskedett? És én azért írtam a barbizást, mert korához képest a kérdező iszonyúan gyerekesnek tűnik...
Én ha szülő lennék valószínű nem hagynám!
Ha már megtörtént, akkor elbeszélgetnék vele, vagy valami hasonló. Tulajdonképpen azért nem helyes ilyen korban inni, -máskor sem helyes mondjuk:)- mert a pia lehet rád olyan hatással, hogy olyan dolgokat megteszel amit józanul nem! Pl. akár lehet ilyen a szex, nem kívánt terhesség stb., mivel a pia egyes embereknél feloldja a gátlásokat, és gátlástalanok lesznek. De nem feltétlenül kell itt a szexre gondolni. Saját tapasztalat igaz már nem 12 voltam hanem sokkal öregebb:)-kb. 28- annyit ittam, hogy másnap nem emlékeztem semmire, illetve egy másik alkalommal annyit, hogy a földön feküdtem és nem bírtam felkelni. Persze ezek egyedi esetek voltak, de azt akartam érzékeltetni ezekkel a történetekkel, hogy a piának előre nem látható következményei lehetnek, amit nem tudsz kiszámolni, ha meg már megtörténik a baj már késő lesz.
Kenguru12 téged meg csak provokálnak, minek veszed fel a kesztyűt, nem veszed észre, hogy csak "szopatni" akarnak!!:)
Igen igazad van sok itt az okostojás!:) És az IQ harcos!:)
Csak ara céloztam, ne kapd fel a vizet ha valaki kritizál téged, fogd fel poénra, mert itt sok a netkaratés, személytelen ember.:)
ez elég nagy szívás.A gyereket lekéne koptatni a haverokról amilyen gyorsan lehet
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!