Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti hagynátok hogy 12...

Szülők! Ti hagynátok hogy 12 éves lányotok fél 10kor érjen haza részegen?

Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 08:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 Agnetha válasza:
46%
Kedves szülők! Valahol,valamit nagyon elronthattatok.Meg kellene nézni a kislány / mert az/ baráti körét,szükség esetén akár szobafogságot is beiktatnék.Semmi esetre sem engedném el este 7-nél tovább.Ilyen korú kislánynak otthon a helye.Ti is hibásak vagytok,már bocs.
2012. jún. 8. 08:20
 72/84 Dimsal válasza:
100%
És nem csak azzal lehet gond,hogy fél 10-kor ér haza részegen,hanem ki tudja,hogy mi történt vele.. Egy 12 éves lányt borzasztóan könnyű kihasználni.
2012. jún. 8. 15:36
 73/84 anonim válasza:
100%
És jól érezted magadat? A többiek jobban bírtak, vagy jól kiröhögtek a hátad mögött? És amúgy mik a terveid az érettségiig? 18/L
2012. jún. 23. 17:17
 74/84 anonim ***** válasza:
65%

Valaki mondta, már nem emlékszem, hogy túlzok. (Már tényleg nem emlékszem, rég néztem a kérdést).

Hát jó, túlzok, persze.Hagyjuk, hogy a mai kislányok piáljanak.Fél 10 - ig maradhatna max. a barátnőjénél.ÉLvezze az életet, de ne most! Gimiben/szakközépben drogozni fog? Az, hogy huszonéves korában berúg egyszer-kétszer, az oké.Felnőtt.Nem szólhatok bele.Fél 10 - kor legyen otthon, vagy a barátnőjénél.

Kedves 12 éves lány!

Mi van veled? Észhez tértél már? Belátod, hogy a bulizgatást, piálást későbbre is lehet hagyni? REmélem jól vagy, kellemes nyári szünetet.(:

Dóri

2012. jún. 26. 20:56
 75/84 anonim válasza:
0%
Hát, nagyon vicces. De rossz a humorérzéked. Ne tégy fel ilyen kérdéseket, ha humoros akarsz lenni nézz inkább Bagi-Nacsát!
2012. júl. 11. 20:38
 76/84 anonim válasza:
82%
A kicsit késő hazaéréssel szerintem nincs baj. De a lerészegedésel van. Én 13 vagyok, de még soha nem voltam részeg és nem is tervezem hogy a közeli jövőben az legyek. Persze, ittam már alkoholt (1%-os sör, szilveszterkor pezsgő), de nem sokat.
2012. szept. 2. 03:24
 77/84 anonim válasza:
22%

Kenguru12 .. 12 évesen osztod az észt egy másik 12 évesnek. Lol xD

Nem is tudom melyik a gázabb. Hogy ő lerészegedett, vagy hogy te ilyen unalmas, eseménytelen életet élsz.

2012. szept. 2. 03:29
 78/84 anonim ***** válasza:
4%
Szerintem egyre betegebb a világ 16 alatt még buliba sem kéne elengedni,nem hogy megengedni,hogy igyon meg éjjel az utcán kóboroljon,felelőtlen,buta szülők nagy többségben vannak.Szerintem meg Kenguru 12 nem él unalmas életet csak normális gyerekként viselkedik,nem valami feltünőskedő,ribinek öltöző,bulizgató taknyos gyerekként
2012. szept. 2. 09:20
 79/84 anonim ***** válasza:
16%

Szerintem meg Kenguru12 egy okoskodó, stréber szaros kis 12 éves, aki "mindig mindenkinél mindent jobban tud".

Ha 12 évesen nem engednek el egyedül sehová a barátnőiddel, akkor te mit csinálsz? Nem azt mondom, hogy igyál, bulizz, de szerintem az teljesen okés, ha egy 12 éves elmegy pl fagyizni a barátnőivel.

Bár szerintem nem sok barátod lehet.

2012. szept. 2. 14:01
 80/84 anonim válasza:
73%
77-es vagyok. köszi a lepontozást.:))-.- 79-es, egyetértek. tipikus okoskodó, gyerekes stréber. osztja az észt, pedig abból neki sincs sok. bár ő azt hiszi hogy van. miből áll az ilyennek az élete? mire fog visszaemlékezni 20 év múlva? arra hogy egésznap otthon volt és nem csinált semmit?
2012. szept. 6. 01:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!