Szülők! Ti hagynátok hogy 12 éves lányotok fél 10kor érjen haza részegen?
Valaki mondta, már nem emlékszem, hogy túlzok. (Már tényleg nem emlékszem, rég néztem a kérdést).
Hát jó, túlzok, persze.Hagyjuk, hogy a mai kislányok piáljanak.Fél 10 - ig maradhatna max. a barátnőjénél.ÉLvezze az életet, de ne most! Gimiben/szakközépben drogozni fog? Az, hogy huszonéves korában berúg egyszer-kétszer, az oké.Felnőtt.Nem szólhatok bele.Fél 10 - kor legyen otthon, vagy a barátnőjénél.
Kedves 12 éves lány!
Mi van veled? Észhez tértél már? Belátod, hogy a bulizgatást, piálást későbbre is lehet hagyni? REmélem jól vagy, kellemes nyári szünetet.(:
Dóri
Kenguru12 .. 12 évesen osztod az észt egy másik 12 évesnek. Lol xD
Nem is tudom melyik a gázabb. Hogy ő lerészegedett, vagy hogy te ilyen unalmas, eseménytelen életet élsz.
Szerintem meg Kenguru12 egy okoskodó, stréber szaros kis 12 éves, aki "mindig mindenkinél mindent jobban tud".
Ha 12 évesen nem engednek el egyedül sehová a barátnőiddel, akkor te mit csinálsz? Nem azt mondom, hogy igyál, bulizz, de szerintem az teljesen okés, ha egy 12 éves elmegy pl fagyizni a barátnőivel.
Bár szerintem nem sok barátod lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!