Igaz, nekem még kisebb a lányom, de úgy gondolom, hogy ha a megbeszélt időpontban jön haza tinédzser korában, nem leszek rá mérges, akkor sem, ha az hajnal 4 vagy 5 óra. De ha pl. azt mondja, hogy 10-re jön, és nem telefonál, és nem is tudom elérni és úgy jön hajnal 4 -kor, akkor igencsak morcos lennék.
2011. dec. 4. 15:52
4/30 anonim válasza:
Ha azt mondja hogy másnap reggel jön akkor nem lennék rá mérges. Igaz már 18 elmúlt és nem te vagy érte a felelős ha baja esik és már az ő dolga, de ha még tanuló akkor igen is figyelni kell rá.
2011. dec. 4. 15:59
5/30 anonim válasza:
mivel ,mar 18 eves onallo...azert tanacsokkal el lathatod,ha akarja ugysem fogadja meg,tudom a lanytesomrol,elo pelda,de ne legyel merges,csak ha valami komoly baja tortenik,de olyankor mar nem erdemes mergesnek lenni,mindenki tanul a hibajabol,aki tanul...van aki nem...
2011. dec. 4. 16:05
6/30 anonim válasza:
Nem. De hogy jött haza? Részegen, vagy hogy? Mondjuk én akkor se lennék rá mérges. De én még 18 se vagyok :D.
2011. dec. 4. 16:05
7/30 zkriszti3 válasza:
Ha ez mellett jó a kapcsolatotok, nem részeg vagy más,nem lennék mérges. Bár mi mindig megbeszéljük mikor jön haza ,vagy kinél alszik ( barátnő ). Ha valamiért késik megcsörgeti a telefonom, ne aggódjak, nem bántják.
Ebben a kórban kell a felelősség vállalás az ő részéről is.
2011. dec. 4. 16:07
8/30 anonim válasza:
nem értem tinik miért írogatnak egy olyan kérdésre ami nem is nekik szól,mégis honnan tudnák,hogy kell gyereket nevelni,ők is azok..
kérdező ha megbeszéltetek egy időpontot,de ő nem jött akkorra haza, akkor mérges lennék,ha részegen jön haza akkor is,attól még hogy nagykorú,még a gyereked,veled él,te tartod el,és felelősséggel tartozol érte, a tiniknek meg,attól hogy valaki 18 éves lett még nem csinálhat azt amit akar,azért vannak szabályok 18 évesen is
2011. dec. 4. 16:59
9/30 A kérdező kommentje:
Azt mondta 3ig haza ér ,de nem volt részeg.
2011. dec. 4. 17:34
10/30 anonim válasza:
16:59es vagyok,ebben az esetben morcos lennék,és mondanám hogy máskor vagy legyen pontos vagy szóljon,hogy később jön,
persze pontozzatok csak le ha jól esik akkor is igazam volt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!