Szerintetek normális, ha a gyerek napirendben pénzt követel az anyjától, és cserébe nincs itthon soha/suli után azonnal elmegy itthonról, és csak este 22után jön haza. /több tantárgyból bukik, és semmit sem segit, még a legalapvetöbb dolgokban sem?
Nem normális, de a szülő sem az, ha ad neki.
Ahhoz, hogy ez így alakuljon, két fél kell, a szülő és a gyerek. Mert hiába lenne alapból lógós és lusta a gyerkőc, ha a szülők időben kialakítják a szabályokat, határokat, esélye sem lenne eljutni erre a szintre.
Csak az a baj, hogy innen már nagyon nehéz a normális egyensúly kialakítás. Persze nem lehetetlen.
Visszakérdezek!
Normális hogy ezt az anyja megengedi/eltűri?
Tudod, ebben az esetben csakis a szülő a nem normális, amiért ad neki, hagyja ezeket.
A gyereknek igaza van, h csinálja, ha megengedik neki, miért ne?
Én egy forintot nem adnék a 15 éves lányomnak.
Bár azt hiszem mindenben a fordítottja a "gyerek"-nek.
5ös tanuló, mindenben segít, nem mondom hogy mindig otthon van ... sőt :-D
Addig általában oda megy ahova akar, addig ameddig akar amég segít, és a jegyei jók.
35 . N
Ha jól értem te vagy a "mostoha".
Így te semmit nem tudsz tenni azon kívül, amit már leírtál!
Az anya pedig igen, megbukott anyaságból (pontosabban megbuktál, hiszen te is olvasod a válaszokat)!
És nem eldobni kell a gyereket és sírni a válaszainkon, hanem a sarkadra állni!
Nem tudom mennyi idős a "gyerek" de van itt egy mondat ami nem tiszta. "Páromnak megcsinálta az adósságot a családja,amit neki kell kiegyenlíteni"
Kinek a családjáról van szó? Mert ha a "gyereké" akkor az már nem is annyira gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!