Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti hagynátok hogy 12...

Szülők! Ti hagynátok hogy 12 éves lányotok fél 10kor érjen haza részegen?

Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 08:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 anonim ***** válasza:
30%
Amúgy sztm még a fél 10 nagyjából okés. Én 14 vagyok de nyáron én is gyakran fél 9-kor érek haza mivel addig kint focizok és nyáron 9-ig nagyon sötét sincs és gondolom azért háborodott fel a kérdező szülő mert ez most már késő volt. De az hogy részegen. Az már azért durva kicsit. Jó meg lehet inni egy-két sört vagy egy kis pálinkát de azért részegnek lenni még nagyobb korban sem túl jó.
2012. máj. 31. 22:47
 52/84 anonim ***** válasza:
26%

Mia-Maynek:

Azért nemár. Babázzon egy 12 éves?:D Jó vannak akik később érő tipusok (mondjuk én) én még volt amikor hasonlókat csináltam de utána már nem. Tehát azért ez kicsit túlzás. Pofon meg értelmetlen.

2012. máj. 31. 22:49
 53/84 anonim ***** válasza:
4%
Nem biztos hogy buliba volt. Lehet csak ivott picit a haverokkal. Azért annyira nem meglepő számomra ez. A cigi szerintem sokkal durvább mint az alkohol és azt is már évtizedek óta tizenévesen rengeteg ember elkezdi szívni. Most egy lány már ilyen korban is lehet stresszes a sulitól most az hogy egyszer egy nagyon picit (tényleg nem olyan késő ez) később ér haza és iszik egy picit az még annyira nem is durva mint hogy rendszeresen cigizik. De azért a részeg tényleg kicsit gázos.
2012. máj. 31. 22:54
 54/84 anonim ***** válasza:
13%
Azért te is túlzol Dóri. Hétvégén az ember akármikor lefeküdhet. Hétköznap (gondolom azért nem akkor volt) ajánlott a min. 8 óra alvás. Most hogy mikor kelsz. Én később kelek én majdnem éjfélig fent maradhatok. Tehát nagyon beszűkült vagy. Most nem mindegy az ember mikor fekszik le? Nekem is még holnap suli lesz és még nem érzem magam álmosnak mert tegnap 10 órát aludtam szóval még 1-2 órát fent leszek. És? Nem fogok belehalni. Sokkal egészségtelenebb ahogyan élnek és táplálkoznak az emberek. És 1-2 óra még nem is nagy kilengés. A részeg tényleg kicsit gáz, abban egyetértünk.
2012. máj. 31. 23:00
 55/84 anonim ***** válasza:
5%
ja és ettől még nem lesz 14 évesen terhes:D Ne ítélkezz előre:D
2012. máj. 31. 23:01
 56/84 anonim ***** válasza:
77%
Hogy létezik,hogy az utolsó 5 válasz írójának mind 62%-os a hasznos válasza? Most vagy ugyanaz írta őket,vagy 5-en ugyan olyanok...Hú. :D Bocsi az OFF-ért,de ez most érdekel. ;)
2012. jún. 1. 14:29
 57/84 anonim ***** válasza:
56%

Húha!!

Az utolsó 5 válaszoló talán 12-13 éves tini? É is 12 vagyok, de engem a szüleim EGYEDÜL vagy BARÁTNŐKKEL nem engednek el sehová! Suli -> otthoni pihenés -> tanulás -> fürdés -> alvás -> reggel kelés -> és így tovább.

Csaj vagyok. Te is. Ugyanannyi idősök. És te ilyen hülye vagy, hogy részegen mész haza?! Így hálálod meg szüleid fenyítését és nevelését (már ha kaptál valamilyet egyáltalán)?! Ha ennyire gyerekes vagy, tényleg igazk van a 19 év fölötti válaszolóknak, de másoknak is:

menjél babázni, olvass lányregényeket, engedelmeskedj a szüleidnek! Menj tanulni, ne bulizgass! Iszol 12 évesen?! Ne szórakozzál!

Ha kitaláltad az egészet, igenis szégyellheted magad, hogy ezzel töltöd az időd május utolsó hétfőjének reggelén, mikor suliba kéne menned, nem a fingom tudja hol gyikezned!

Ha pedig igaz, menj oda anyádhoz, és mondd meg neki. pofozz meg, mert egy b@rom vagyok hogy így tudtam csak meghálálni a nevelést! És hogy ennyire hallgattam rátok! Menj aludni, úgy látom gyerekes vagy!

HAGYNÁTOK???!!!! Golyózott a szemem a kérdéstől! Hagyni?! Én lennék szülő, akkor lepofoznám! De úgy hogy másnap reggel nem kelne föl könnyen, telefon+gép minden elvéve, én hoznám haza suliból nehogy lógjon, kiszabnám tanulási időt, leckéjét átnézem, nem engedem sehová, este 9 óra alvás!

Mi lesz 14-15 éves korodra, Terhes leszel? Akkor lesz az 5. abortuszod?!

És az utolsó 5 válaszolónak: Ti se válaszoljatok inkább! 62%-ban jó válaszadás? Na jól van már... akik meg normálisan és józanul válaszolnak le vannak pontozva...

Menjetek ti is innen kis csitrik, semmit nem tudtok! Csak hülyeségeket beszélni és írni! Ti is menjetek Barbizni!

Szánalom! Kérdező: Imádkozom, hogy megjöjjön az eszed!

2012. jún. 1. 18:56
 58/84 anonim ***** válasza:
100%
#31. válaszoló: Cska nem te vagy a kedves édesanya aki szerint kellenek ilyenek? Gratulálok! -.-
2012. jún. 1. 19:09
 59/84 anonim válasza:
0%
együtt szoktam berugni vele, sőt az osztálytársaival is kefélek.
2012. jún. 2. 16:33
 60/84 anonim ***** válasza:
18%
Kösz hogy lelettem pontozva:D. Szerintem akkor is fél 10 nem is késő. Most is szürkül azt már 9 van. Egyszer-kétszer meg elhúzódhat. Igen én voltam 5-ször ugyanaz. Csak mindig eszemberjutott valami még:D.
2012. jún. 2. 20:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!