Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti hagynátok hogy 12...

Szülők! Ti hagynátok hogy 12 éves lányotok fél 10kor érjen haza részegen?

Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 08:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 anonim ***** válasza:
22%
Nyugodtan tapasztalja meg a világot, hiszen ilyen emberek is kellenek, nemcsak olyanok, akik egész nap a számítógép előtt gubbasztanak! Így lesz színes, változatos a társadalmunk! Ennyi éves korban már mindenki hallott az alkoholról, drogról, cigarettáról, szexről. Miért teszünk úgy, mintha nem lenne így? Ma már végképp nem, egyre fiatalabb korban elkezdődik a züllés, nem lehet mit tenni, amíg a fiatal saját maga rá nem jön, hogy mi is a jó neki, addig mindent kipróbál, amit csak akar, bármi áron, bárhogy tiltjátok, alkalma lesz rá, hogy elérje a célját.
2012. máj. 28. 18:18
 32/84 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudom, hogy miért vagytok ilyen álszentek. És most nem arra gondolok, hogy helyes, ha ezt csinálja egy 12 éves gyerek, hanem hogy földbe döngölitek értre. Szerintem itt a teljes felelősség a szülőké, amiért engedik neki. És ha már most ezt engedik, akkor eddig se lehettek valami szigorúak. Mindenkinek az a természetes, amit otthon a szülei megengednek. Nem a gyereket kéne leordítani, hogy mit képzel magáról, hanem az anyját, aki ezt engedi neki. Nehogy már a gyerek hibája legyen, amiért nem nevelik.
2012. máj. 28. 18:20
 33/84 anonim ***** válasza:
26%
Amikor haza ért a lányod, akkor azt mondtad neki, hogy: "Várj egy kicsit, felmegyek gyik-re, és majd utána megbeszéljük!"?
2012. máj. 28. 20:32
 34/84 anonim ***** válasza:
90%

12 évesen egyszer nem mentem haza rögtön a suliból hanem előtte elmentem a barátnőmhöz a szüleim tudta nélkül. Kb este 7-kor értem haza. Kaptam két hatalmas pofont. Most sem vagyok tök pontos meg minden van olyan hogy este 9- kor jövök el a barátnőmtől de akkor a barátnőm anyja hazakísér. Ha a barátnőm van nálunk sokáig akkor az én apám kíséri haza. Általában tudják hol vagyok. Csináltam már hülyeséget. Néha ittam is egy-két korty sört orralt bort de részeg SOHA nem voltam.

14/L

2012. máj. 28. 20:32
 35/84 anonim ***** válasza:
9%
Ebben a kérdésben az osztályzárdamra ismertem
2012. máj. 29. 19:12
 36/84 anonim ***** válasza:
100%

Volt már, hogy azt mondtam otthon, 7re hazaérek, de csak 9re sikerült, mert apám elfelejtett értem jönni barátnőmhöz, pedig szóltam neki, csak útközben beugrott a haverjához és elfelejtett xD

Kb 12 éves voltam, mikor egyik nyáron egyedül mentem utcabálba, előtte mindig anyummal mentünk, ketten táncoltunk éjfélig, vagy még tovább. Aznap anyum nem volt valami jól, úgyhogy egyedül mentem, megmondta, hogy kb 11re azért érjek haza.

És így is lett, elmentem, táncoltam, vettem magamnak ÁSVÁNYVIZET, tök jól éreztem magam, 11 felé már megvártam az egyik jobbik szám végét és hazasétáltam, át azon a kb másfél utcán, amit meg kellett tennem. Hazaértem, anyám megkérdezte, milyen volt, mondtam, hogy a szokásos, elmentem tusolni, megittam a maradék ásványvizet és húztam aludni, ennyi történt.

14/L

2012. máj. 29. 20:03
 37/84 anonim ***** válasza:
97%

Komolyan úgy érzem, mintha egy teljes generáció lenne köztünk és a mai "fiatalok" között. Ez elég elszomorító. Igaza van a #28-nak: ennyi idősen újságokat és hasonló dolgokat gyűjtöttünk, nem buliztunk meg ittunk... Én 17 évesen ittam először alkoholt, azóta is egy pohár bor/pezsgő volt a legtöbb egy nap. Sosem voltam részeg, de képezd el, még élek!!! Gratulálok! Íme a jövő anyukái!!! Semmi pénzért nem lennék 4-5 évvel fiatalabb. Ha a lányom lennél SOHA többet nem engednélek el sehova se barátnőkkel, se senkivel és legalább egy hónap szobafogságot kapnál: TV, net, telefon nélkül. Aztán utána dicsekedhetsz, milyen "menő" vagy!

19/f

2012. máj. 29. 21:56
 38/84 anonim ***** válasza:
4%

Hát biztos,hogy ezek után szankciókat vezetnék be,de ütni bizos,hogy nem ütnék!

Szerintem beszélgess vele nagyon el kedves kérdező és próbáld meg az ellenérveket felsorakoztatni ez ellen,hátha megjön az esze.Ja,és a büntetést se felejtsd el!

bár nem vagyok szülő,16/L(hát igen,ennyi)

2012. máj. 29. 22:13
 39/84 anonim ***** válasza:
100%

őőőő izé...mi van???

én 12 évesen a játszótérre voltam leengedve a nővéremmel aki akkor volt 16 éves, de már 7 legkésőbb fél8-kor ordítottak le az ablakból hogy irány fel. ez volt hétvégén vagy nyári szünetbe. suli időbe sehova. 14 éves voltam mikor elballagtam az általánosból akkor volt kisebb összejövetel rokonokkal barátokkal családdal, de akkor sem ittam. Aztán abban az évben nyári szünetbe volt, hogy ritkán elengedtek a városba este 11-ig, de nővérem ki jött a megállóba és együtt mentünk haza. Első alkoholos élményem 17-ik szülinapom volt ami két hete volt akkor ittam meg 1 sört meg a barátaimmal 2 üveg bort ittunk meg. persze egy kicsit jobban éreztem magam a kelleténél és nem is kellett hazamennem csak hajnalba. Meg most már apum is lazábban viselkedik és együtt szoktunk mecset nézni és közben elfogyasztunk 1-1 sört, de ennyi. Kérdésre válaszolva el sem engedném a gyerekemet este nem hogy részegen érjen haza. Amíg nem tudok megbízni újra benne nem engedném sehova. ez pedig elég nehéz lesz évekig bele telhet ha ilyet csinál. Megütni nem ütném meg az erőszak nem megfelelő. ja és megkérdezném magamtól hogy mit csináltam rosszul.

17/L

2012. máj. 29. 23:11
 40/84 anonim ***** válasza:
0%
Én igen legalább a középiskolában nem fogják kiközösíteni.
2012. máj. 30. 06:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!