Szülők! Ti hagynátok hogy 12 éves lányotok fél 10kor érjen haza részegen?
Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 08:22
11/84 anonim válasza:
és honnan vett piát?egyszer majd terhesen megy haza..gratula a szülöknek!
12/84 anonim válasza:
Én sajnos hallottam már ilyenről...A "szülő" (már ha annak lehet nevezni) engedte el a lányát,sőt bátorította,mert "így tapasztalja meg az életet". Azt hittem,hogy lefordulok a székről,mivel ezt a kislány anyukája mesélte. Mondtam neki egyet s mást azóta s nagyon beszéltünk a köszönésen kívül. 9. voltam. 34/N
13/84 anonim válasza:
12 évesen ilyenkor már ágyban a helye, inni meg ne igyon 18 éves kora előtt.
14/84 anonim válasza:
uriisten o.O nem vagyok szülő, de nem engedném!
15/84 anonim válasza:
10-es vagyok.
Nem azt mondom, hogy nem létezik ilyen, a legjobb barátnőm szülei is ilyenek voltak, de az ilyen nem a gyiken fogja más szülők véleményét kérdezni, szerintem.
16/84 A kérdező kommentje:
de én nem az anya vagyok hanem a lány
2012. máj. 28. 09:22
18/84 anonim válasza:
Hát,csak gratulálni tudok...-.- És hadd kérdezzem meg,mégis hogy sikerült?
19/84 anonim válasza:
Szep,mondhatom... Itt ugy latszik elegge el lett rontva a neveles,vagy egyaltalan nem is volt... Egyebkent en ugy gondolom,hogy 12 evesen akkor sem pialtam volna,ha lett volna ra lehetoseg. Azt nem mondom,hogy 18 eves kor elott ne igyon valaki alkoholt,mert szerintem 16 eves gyereket pl. alkalom adtan mar meg lehet kinalni egy fel pohar pezsgovel,attol baja nem lesz. De hogy valaki taccs reszegre igya magat,raadasul ennyi idosen,az melyen elgondolkodtato. Kepzelem milyen peldat lathatott otthon,ha mar most ez lett.
20/84 anonim válasza:
Mi van?? Még 15 évesen sem engedném elbulizni és inni,max olyan szülinapi és házibuli ahol megbízható szülők vannak akik nem engedik inni,csak hétvégén és azt sem rendszeresen,egy 12 éves kis taknyost nem engednék el max szülinapi zsúrra,ha az én lányom lennél nem csinálnál ilyet eszedbe sem jutna,mert normálisan lennél nevelve,jó kapcsolat lenne közöttünk,de anyukád helyében adnék neked is egy pofont és magamnak is,hogy ennyire felelőtlen szülő vagyok,hogy ennyire felelőtlen gyerekem van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!