Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Mennyi gyerektartást vonhatnak...

Mennyi gyerektartást vonhatnak le Gyesből, utólag vonják le? Az apa nem engedi látni a gyereket, akkor is fizetni kell?

Figyelt kérdés
Nem váltunk még el a férjemtől bizonyos okok miatt, most akarok, mert gyereket várok a páromtól. Nincs munkám, így csak a gyest fogom kapni, el kell költözzünk másik városba. A gyerekem az apjánál marad, nem hiszem hogy tudom majd látogatni, mert messze leszünk, az apa nem akarja fizetni az úti díj felét sem. Így nem tudom mi lesz. Ilyenkor hogy történik a gyerektartás?
2013. júl. 10. 11:42
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/183 A kérdező kommentje:
Hát tán én fogok menni az apja házába??? Érte megyünk majd és elhozzuk, ha úgy jön össze. Másfajta láthatásról még nem hallottam!!!!
2013. júl. 10. 12:44
 82/183 anonim ***** válasza:
94%
max érte mész, te írtad a párodnak semmi köze a te gyerekedhez, majd a te pénzedből vehetsz neki fagyit és viheted TE vissza, de a lakásotokra nehogy felvidd, mert kapsz a párodtól!
2013. júl. 10. 12:45
 83/183 anonim ***** válasza:
93%
Meg van szabva mikor vidd magadhoz,nem akkor amikor te akarod.Nem hiszem el,hogy tényleg ennyire undorító és rossz felfogású vagy....
 84/183 A kérdező kommentje:
Nincs a gyerek ellen. Elfogadja hogy van!!! Nem kell elvonulni stb. mert elfogadja. Annyi hogy nem akar rákölteni havi szinten nagy összegeket. (ovi, ruha, játékok stb) ez érthető.
 85/183 anonim ***** válasza:
96%

Nem fájt a szíved otthagyni a kisfiad egyébként? Nincs rá szükséged, hogy mindennap magadhoz öleld, hogy elaltasd?

Nem tudom, hogy jó helyre születik-e a második gyermeked...

86/183 anonim ***** válasza:
94%
És azt hogyhogy engedi a párocskád? Vagy majd pénz kértek az apjától, amíg nálatok van, mert hát az nem az ő gyereke, nehogy már adjon neki egy falat kenyeret.
2013. júl. 10. 12:46
 87/183 anonim ***** válasza:
94%
azért egy pohár vizet adna neki?
2013. júl. 10. 12:46
 88/183 anonim ***** válasza:
95%
ÉRTHETŐ??Ezt ugye te sem gondolod komolyan?Elfogadja,de nem akar rákölteni.Összeilletek,egyformán undorító némberek vagytok...
2013. júl. 10. 12:47
 89/183 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem azzal tenne a legjobbat a gyerekének,hogyha többet az életben nem látogatná!De ha nagyobb lesz a gyerek,tuti nem lesz kíváncsi az anyjára,legalábbis remélem...majd néha meglátogatom...ha úgy jön össze...esetleg

Egy igazi anya (???) szájából nem hangzanak el ilyen mondatok!

2013. júl. 10. 12:47
 90/183 A kérdező kommentje:
És írtam hogy nem láthatási időben megyek majd érte??? De kéthetente nem fogok tudni. Nincs is autóm már, mert nem az én nevemen volt sajnos. A párom meg sokat dolgozik, egyébként sem várhatom, hogy ha otthon is tud lenni két fél napot utazással töltsön. A baba miatt nem is tudnánk. Ez egy ilyen szerencsétlen helyzet sajnos. De muszáj költöznünk a munka miatt
2013. júl. 10. 12:48
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!