Mennyi gyerektartást vonhatnak le Gyesből, utólag vonják le? Az apa nem engedi látni a gyereket, akkor is fizetni kell?
Figyelt kérdés
Nem váltunk még el a férjemtől bizonyos okok miatt, most akarok, mert gyereket várok a páromtól. Nincs munkám, így csak a gyest fogom kapni, el kell költözzünk másik városba. A gyerekem az apjánál marad, nem hiszem hogy tudom majd látogatni, mert messze leszünk, az apa nem akarja fizetni az úti díj felét sem. Így nem tudom mi lesz. Ilyenkor hogy történik a gyerektartás?2013. júl. 10. 11:42
71/183 anonim válasza:
Ja nem a szüleid, hanem a mindig aktuális pasid
72/183 anonim válasza:
Ugyan áruld már el mit tanultál ebből?
73/183 A kérdező kommentje:
Szerintem ne k-zatok, mert még csak két férfi volt az életemben, nem "aktuálisok" Így alakult, hogy hülyén váltottam, de ez van.
2013. júl. 10. 12:40
74/183 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok a cuki kicsi babád, aki a nagyon kedves és jó és szerelmetes párodtól van mit fog szólni nagyobb korában, mikor rájön, hogy az anyja otthagyta a saját testvérét, mert így volt neki kényelmesebb...
75/183 A kérdező kommentje:
Miből mit tanultam?
2013. júl. 10. 12:41
76/183 anonim válasza:
Hihetetlen,hogy léteznek ilyen nők!Szégyelld magad de piszkosul!
77/183 A kérdező kommentje:
Mit tud meg? Hogy az apjánál maradt a testvére, ez miért olyan nagy bűn? ugyanúgy az szülője??? Fogják egymást majd ismerni, azért nem végleg válunk el egymástól a fiammal, fog majd jönni hozzánk néha.
2013. júl. 10. 12:42
78/183 anonim válasza:
Te tényleg ennyire sötét vagy?
"Saját káromon tanultam sajnos."
Erre gondoltam,mert nem kimondottan látszik,hogy bármit is tanultál volna az esetből..
79/183 anonim válasza:
Ja majd ő megy hozzátok. Én a helyében látni sem akarnálak, és szégyellném, hogy az anyám vagy.
80/183 anonim válasza:
néha... néha mehet majd hozzád a saját gyereked? a párod addig elvonul? hiszen nem az ő gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!