Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Mennyi gyerektartást vonhatnak...

Mennyi gyerektartást vonhatnak le Gyesből, utólag vonják le? Az apa nem engedi látni a gyereket, akkor is fizetni kell?

Figyelt kérdés
Nem váltunk még el a férjemtől bizonyos okok miatt, most akarok, mert gyereket várok a páromtól. Nincs munkám, így csak a gyest fogom kapni, el kell költözzünk másik városba. A gyerekem az apjánál marad, nem hiszem hogy tudom majd látogatni, mert messze leszünk, az apa nem akarja fizetni az úti díj felét sem. Így nem tudom mi lesz. Ilyenkor hogy történik a gyerektartás?
2013. júl. 10. 11:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/183 A kérdező kommentje:
Mert akkor mit csinálnál??? Viszem el keressek egy munkát 80ezerért, kapok valami kis gy-t (mert ugyebár papír számít) ebből menjek albértletbe és tartsam el kettőnket??? Ezt meg sem tudnám tenni! De az apja nem is engedné, mert bele van buzulva a gyerekbe
2013. júl. 10. 12:08
 32/183 anonim ***** válasza:
95%

A párod rendes? Az exed is az volt az elején.

Ő is remek apa lesz, ha a te gyerekeddel nem akar foglalkozni, igaz nem tőle van, de a tied, így az övé is lesz

2013. júl. 10. 12:08
 33/183 anonim ***** válasza:
93%
"bele van buzulva a gyerekbe" írod te. Látatlanban is inkább az exed a jobb ember, bármi rosszat is írsz róla. Te egy féreg vagy. Női nem szégyene.
2013. júl. 10. 12:10
 34/183 anonim ***** válasza:
95%
Igen, pontosan ezt tenném, megpróbálnám rendbe hozni az életünket, ha kell ketten a gyerekkel, vagy legalább úgy hogy közös felügyelet legyen. Nem gyorsan szülni egy újat egy új pasinak, hogy így megfogjam... És le se sz.rni a gyerekemet aki még nagyon kicsi.
2013. júl. 10. 12:11
 35/183 A kérdező kommentje:
Tudtam milyen ember már az elején, csak nem érdekelt mert szerelmes voltam és nincs mit szépíteni rajta a szüleim által ásott gödörből is kihúzott, ezért muszáj volt belemenjek amit akart. Meg tényleg szerettem is, de ez elmúlt szerencsére, így már nem éri meg. A párom tudom hogy másabb. Csak hát neki meg van hitele, szeret élni, nem várhatom el hogy erről lemondjon, amikor az apja tökéletesen el tudja tartani a fiamat
2013. júl. 10. 12:11
 36/183 anonim ***** válasza:
96%

Szeret élni?

Akkor ezt bebuktad, a saját gyereket is le fogja tojni. Aztán mehetsz megint pár pasihoz :D

2013. júl. 10. 12:12
 37/183 anonim ***** válasza:
95%
Hát, te nagyon hülye vagy! Egyre rosszabb, amiket írsz.
 38/183 anonim ***** válasza:
95%
A szemét, venni mert magának motort a saját pénzéből, neked meg nem engedte, hogy szórd a pénzét. Szerintem kövezzük meg.
 39/183 anonim ***** válasza:
95%
Itt most nem az a probléma, hogy nem jött össze az első kapcsolatod, hanem az, hogy egy felelőtlen, nyomorult ember vagy, aki felcsináltatja magát és hagyja a gyerekét ide-oda rángatni... Hát ne haragudj, de szégyelld magad. A párod is szégyellje magát, hogy te kellesz neki, de a gyereked nem... Ha szeret, akkor elfogadja a gyereket is. Egyébként még egy munkanélkülinek is kell fizetni gyerektartást, persze a másik gyerekedtől nem vehetik egy, de ne aggódj, meg fogják oldani, hogy fizess... Remélem a férjednek lesz esze és kiharcol egy nagyobb összeget, ha ilyen szöveget előadsz a bíróságon, le fognak alázni ne aggódj. ... Szánalom. Szégyelld magad...
 40/183 anonim válasza:
94%
Miért nem a jelenlegi párodnál laksz a gyerekeddel együtt? Vagy ö nem engedi? Nem értem. Akkor nem kellene utazgatnod, fizetned, stb. Apukának itélte a bíróság a gyereket? Biztos nem véletlenül.
2013. júl. 10. 12:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!