Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire fel kell fizetnie gyerektartást?
Arra gondolok, szeptemberbe lesz majd a tárgyalás, és a bírónő azt mondta, nekem kell bizonyítanom, hogy szükségem van a gyerektartásra.
Most elkezdtem összeírni a gyerek költségeit, ilyenek vannak benne, hogy pelenka, bölcsőde, étkeztetés, úszás, a nagyobb lakás.
Milyen költségekre lehet még hivatkozni?
A BKV bérlet nem jó, mert azt amúgy is megvenném, de köszönöm a választ.
Nevetséges, hogy be kell bizonyítsam, hogyan tudnék elkölteni 20 ezer forintot a gyerekre...
Nagyobb lakás? Ezt hogy érted? Fizesse az exed a hiteled egy részét?
Ami még van: ruha, cipő.
De a luxuskiadásokat nem fogják figyelembe venni, pl úszás, játékok, játszóház.
Nagyobb lakáshoz ugye nagyobb rezsi is tartozik.
A felsoroltakon kívül az esetleges gyógyszer költségek-persze ne legyen beteg a gyerek, de hát előfordul.
Kedves 7.-es, én nem így gondolom.
Szerintem a gyerektartásnak a gyerek költségeinek a felét kell fedeznie, hiszen ha a másik fél is mellétesz ugyan annyi pénzt, akkor a gyereknek mindene megvan.
Az, hogy az én időm, az én energiám, és az én nevelésem, az majd nekem külön fog megtérülni, amikor hozzám fog jobban kötődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!