Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Mennyi gyerektartást vonhatnak...

Mennyi gyerektartást vonhatnak le Gyesből, utólag vonják le? Az apa nem engedi látni a gyereket, akkor is fizetni kell?

Figyelt kérdés
Nem váltunk még el a férjemtől bizonyos okok miatt, most akarok, mert gyereket várok a páromtól. Nincs munkám, így csak a gyest fogom kapni, el kell költözzünk másik városba. A gyerekem az apjánál marad, nem hiszem hogy tudom majd látogatni, mert messze leszünk, az apa nem akarja fizetni az úti díj felét sem. Így nem tudom mi lesz. Ilyenkor hogy történik a gyerektartás?
2013. júl. 10. 11:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/183 A kérdező kommentje:
Nem kell személyeskedni! Tudom hogy jobban szereti a gyereket tőlem, jobb körülményeket biztosít neki, így meglesz mindene amit csak kiejt a száján.. beismerem, nem szépítek. Ezért is hagyom ott. Ő akarta jobban a gyereket, mert idősebb volt tőlem. Én most értem meg az anyaságra, és a párom mellett, nem mellette.
2013. júl. 10. 12:13
 42/183 A kérdező kommentje:
A párommal fogok élni, de nem itt hanem elköltözünk. Nem így terveztem hogy a válás előtt teherbe esek, de nagyon örülünk a kisbabának. Nem ítélte senki a férjemnek a gyereket, de jobb lesz úgy ha nála marad. Mert apás a gyerek, itt a családja stb, pénz. Nem akarom ezt elvenni tőle. Amúgy is hiába harcolnék, pénz beszél kutya ugat...
2013. júl. 10. 12:17
 43/183 anonim ***** válasza:
95%

Kicsit sem vagy anyagias... még jó :D

Jól látod, neked nincs pénzed, de szeretet se lenne!

2013. júl. 10. 12:18
 44/183 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy szeret élni, hogy egy gyerekre rengeteg pénz kell!! Ezt nem várhatom el hogy finanszírozza és lemondjon valamiről. Itt lesz a saját gyerekünk, ő is rengetegbe fog kerülni, engem is el kell tartson, még egy plusz személyt igazán nem tarthat.
2013. júl. 10. 12:18
 45/183 A kérdező kommentje:
Az anyagiak fontosak. Engem is szeretett anyám de sz.r volt a gyerekkorom a pénz miatt. A gyerekkel miért csinálnám meg ugyanezt? A férjem pénzes akkor nevelje, adjon meg neki mindent!!!!! Mi meg a kisbabának.
2013. júl. 10. 12:20
 46/183 anonim ***** válasza:
95%
Szóval 2.-jára állsz össze egy gazdag pasival, mert neked nincs semmid, így kényelmesebb, ha eltartanak. Nem is tervezel dolgozni? A gyerek már csak plusz dolog, legyen végül is így biztosabb a kapcsolat...
2013. júl. 10. 12:20
 47/183 anonim ***** válasza:
95%

Súgok valamit; a te mostani tökéletes párod sz.rt se fog csinálni a közös, nagyon várt gyereketekkel. Ilyen a hozzáállása a gyerekhez, te meg szülsz neki? Hajrá!

Majd jöhet a "párom nem törődik a gyerekkel és eljár minden este. mit tegyek? kérdés

2013. júl. 10. 12:21
 48/183 anonim ***** válasza:
95%
Rettentő gusztustalan és rossz anya vagy.Beállítod magad úgy,mintha te lennél az ártatlan bárányka ebben az egészben,közben az egyik gyereked lepasszolod,mert terhes vagy egy másik pasitól és azt kell eltartani.Szerintem nem ártana egy kicsit magadba is nézni,nemcsak a volt férjed mocskolni...
2013. júl. 10. 12:22
 49/183 anonim ***** válasza:
92%

Azt írtad, hogy a mostani párod jól keres, igazából nem vág földhöz, ha a GYES-ből fizetni kell. Az egy más kérdés, hogy az apja jól keres, én a helyedben elszégyelném magam. 'Életünk párjai jönnek-mennek' de a gyerekeink maradnak. Gyakorlatilag igen is lemondasz a 4 éves fiadról, mert jön a következő gyerek, és az sem egy életbiztosítás, hogy együtt maradsz a mostanival.

Ne hívd magad anyának, mert ezt a címet nem érdemled meg. Biztosan van oka a gyereknek apát jobban szeretni, a leírt kérdés, utána a mindent megmagyarázok dolog után szerintem nálad csúszik valami, én sem szívesen adnám oda a gyerekemet neked.

Nincs az a pasi és az a pénz, amiért én lemondanék a gyerekemről. Ne gyere azzal, hogy nem mondasz le, mert azt teszed, és ha a mostani párod jól keres, akkor majd szépen fogod magad, felülsz a vonatra és találkozol a gyerekkel-ja, igen, elfelejtettem, valójában te teszel rá, mert az új család a lényeg.

Még egy dolog: ha én írom neked, hogy gyereked, az úgy teljesen rendben is van, de hogy Te ilyen rideg módon? (kis)fiam/lányom, esetleg...

2013. júl. 10. 12:22
 50/183 anonim ***** válasza:
91%
Nem kell személyeskedni? De kell cica, mivel te jöttél ide a személyes dolgaidról beszélni, és ahogy nézem minden válaszoló egy véleményen van. Szerinted véletlenül?:)
2013. júl. 10. 12:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!