Mennyi gyerektartást vonhatnak le Gyesből, utólag vonják le? Az apa nem engedi látni a gyereket, akkor is fizetni kell?
Kicsit sem vagy anyagias... még jó :D
Jól látod, neked nincs pénzed, de szeretet se lenne!
Súgok valamit; a te mostani tökéletes párod sz.rt se fog csinálni a közös, nagyon várt gyereketekkel. Ilyen a hozzáállása a gyerekhez, te meg szülsz neki? Hajrá!
Majd jöhet a "párom nem törődik a gyerekkel és eljár minden este. mit tegyek? kérdés
Azt írtad, hogy a mostani párod jól keres, igazából nem vág földhöz, ha a GYES-ből fizetni kell. Az egy más kérdés, hogy az apja jól keres, én a helyedben elszégyelném magam. 'Életünk párjai jönnek-mennek' de a gyerekeink maradnak. Gyakorlatilag igen is lemondasz a 4 éves fiadról, mert jön a következő gyerek, és az sem egy életbiztosítás, hogy együtt maradsz a mostanival.
Ne hívd magad anyának, mert ezt a címet nem érdemled meg. Biztosan van oka a gyereknek apát jobban szeretni, a leírt kérdés, utána a mindent megmagyarázok dolog után szerintem nálad csúszik valami, én sem szívesen adnám oda a gyerekemet neked.
Nincs az a pasi és az a pénz, amiért én lemondanék a gyerekemről. Ne gyere azzal, hogy nem mondasz le, mert azt teszed, és ha a mostani párod jól keres, akkor majd szépen fogod magad, felülsz a vonatra és találkozol a gyerekkel-ja, igen, elfelejtettem, valójában te teszel rá, mert az új család a lényeg.
Még egy dolog: ha én írom neked, hogy gyereked, az úgy teljesen rendben is van, de hogy Te ilyen rideg módon? (kis)fiam/lányom, esetleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!