Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Mennyi gyerektartást vonhatnak...

Mennyi gyerektartást vonhatnak le Gyesből, utólag vonják le? Az apa nem engedi látni a gyereket, akkor is fizetni kell?

Figyelt kérdés
Nem váltunk még el a férjemtől bizonyos okok miatt, most akarok, mert gyereket várok a páromtól. Nincs munkám, így csak a gyest fogom kapni, el kell költözzünk másik városba. A gyerekem az apjánál marad, nem hiszem hogy tudom majd látogatni, mert messze leszünk, az apa nem akarja fizetni az úti díj felét sem. Így nem tudom mi lesz. Ilyenkor hogy történik a gyerektartás?
2013. júl. 10. 11:42
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/183 anonim ***** válasza:
94%
Ha az első gyereked így lesz.rod, miből gondolod, hogy a többivel majd ti esztek a kis boldog család? Ráadásul nekem a párodról sem az jön le, hogy ő az apák gyöngye lesz majd.
2013. júl. 10. 12:48
 92/183 anonim ***** válasza:
94%
Szóval akkor nem is mész majd a gyerekedhez,mert nincsen autód.Mert nem találták fel a buszt meg a vonatot.Szerintem jobb is annak a gyereknek,hogy eltakarodtál a családból.Komolyan egy cseppet sincs lelkiismeret furdalásod?Semmi?Nem veszed észre,hogy itt valaki rohadtul nincs rendben nálad?
2013. júl. 10. 12:50
 93/183 anonim ***** válasza:
94%

ÚRISTEN!

Ez vagy kamu kérdés,vagy a kérdező lelkében igen nagy gondok lehetnek!És még anyának nevezi magát...

94/183 A kérdező kommentje:
Fog hiányozni, mert csak a gyerekem, de máshogy akkor sem megoldható!!! Én is sajnálom hogy így alakult, szültem a férjemnek. De már ezt az életet kell élni. Ez azzal jár hogy nem láthatom csak ritkán a gyereket. Én sem ugrálok örömömben.
 95/183 anonim ***** válasza:
95%

"Ezt a kisbabát nagyon várom, vele nem fogok olyan hibákat elkövetni mint a másikkal. "

Basszus, egy gyerek nem egy levél, amit ha elcsesztem összegyűrök és dobok a kukába!!!

És ha ezzel a babával is elkövetsz hibákat, ez is mehet majd a levesbe...? Majd párhavonta meglátoagot és szülsz egy következőt egy következő pasinak?

Erre nem találok szavakat...

96/183 anonim ***** válasza:
92%
Kéthetente se? Talán havonta 1×? Az is sok talán?
 97/183 anonim ***** válasza:
95%
Téged nem is érdekel a gyerek, így a jó, hogy nem kell látnod. Ezt majd visszakapod az élettől, lehet a kisbabád fog majd téged lesz.rni ha nagy lesz.
 98/183 anonim ***** válasza:
94%
Pedig nem az jön le,hogy aggódsz a gyerek miatt vagy egy kicsit is szomorú lennél.Ezt már le nem mosod magadról.
2013. júl. 10. 12:51
 99/183 A kérdező kommentje:

Miért lenne kamukérdés?? Sok esetben marad az apánál a gyerek!! 21. század!!!! Nem értem miért baj ez.

És ne személyeskedjetek, nem az volt a kérdesem mit csináljak. Nem fogom magammal vinni, mert a férjem nem is engedné, meg a gyereknek is jobb nála!!! Most önzőségből harcoljak?? Ismerem soha nem nyugodna bele ha nem nála lenne a gyerek.

2013. júl. 10. 12:52
 100/183 anonim ***** válasza:
86%
Egy anya harcolna a gyerekért. Egy anya, de te nem vagy az
2013. júl. 10. 12:53
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!