Mennyi gyerektartást vonhatnak le Gyesből, utólag vonják le? Az apa nem engedi látni a gyereket, akkor is fizetni kell?
Figyelt kérdés
Nem váltunk még el a férjemtől bizonyos okok miatt, most akarok, mert gyereket várok a páromtól. Nincs munkám, így csak a gyest fogom kapni, el kell költözzünk másik városba. A gyerekem az apjánál marad, nem hiszem hogy tudom majd látogatni, mert messze leszünk, az apa nem akarja fizetni az úti díj felét sem. Így nem tudom mi lesz. Ilyenkor hogy történik a gyerektartás?2013. júl. 10. 11:42
131/183 A kérdező kommentje:
Ha nem láttatok még apás gyerek akkor mindegy.. Az apja az isten, rám meg nem hallgat, úgy beszél mint az apja, vagy csapkod, arcomba röhög.. Nem tudok vele mit kezdeni. Ezt sajnálom!!! De ez van. Ettől még persze szeretem, de ezt meg úgysem hiszitek el.
2013. júl. 10. 13:30
132/183 anonim válasza:
Minden egyes mondatodból egyre jobban szűrődik az le,hogy egyáltalán nem szereted te azt a gyereket,én is fiatal vagyok,de eszem ágában sem lenne szülni,azért mert a pasi azt akarja.Keressen akkor egy olyan nőt aki szülne neki.Ez hozzáállás kérdése,ha nem állsz a sarkadra,akkor bizony így jársz.Mit tett volna ha nem csináljátok meg a kicsit?Elhagy?Most is ez a helyzet,mivel jobb így?Annyi,hogy sz.rsz arra,hogy mikor megy hogyan láthatod őt....
133/183 anonim válasza:
De komolyan gondolom, hogy egy nőnek a gyereke mellett a helye akármi is történjék. És ha ez az új faszinak nem tetszik, akkor mehet ahová akar. De neked fontosabb ő, mint a kisfiad, pedig ő csak egy férfi, aki bármikor leléphet. Én 22 vagyok, de sosem jutna eszembe csak azért gyereket szülni akaratom ellenére, mert a férjemnek most épp olyan a kedve. Szóval nem mentség a hülye és fiatal voltam.
134/183 anonim válasza:
Más a kutyáját/macskáját sem hagyná így ott!
135/183 A kérdező kommentje:
Na de én meg hülye voltam akkor mit csináljak így utólag??? Úgy gondoltam együtt maradunk, normális lesz újra. Amikor terhes voltam akkor megint a tenyerén hordott, mikor megszületett akkor is. Utána kezdett el romlani újra. Másik gyereket viszont nem akart.
2013. júl. 10. 13:34
136/183 anonim válasza:
Férfi lennék nekem sem kellene tőled.
137/183 anonim válasza:
"Na de én meg hülye voltam akkor mit csináljak így utólag???"
Esetleg anyának kellett volna lenned, és nem csak kihordani és megszülni. Mesét olvasni, játszani vele, fürdetni, KÖTŐDNI hozzá.
Te nem kötődsz ehhez a kicsihez.
Mióta vagy külön tőle?
138/183 anonim válasza:
Jajj annyira szeretnèm remèlni, hogy ez csak kamu. Szegèny gyerek akit eldobtàl ès szegèny gyerek aki születni fog...Hiszem, hogy a gyermek kivàlasztja a szüleit, az a gyermek tèged vàlasztott anyjànak ès te eldobtad őt azért lett apàs mindegy màr. Egy ùjabb kis lèlek tèged vâlasztott, legalàbb neki add meg amit a testvèrètől megtagadtàl, az anyàt.
139/183 anonim válasza:
Igazából tök mindegy, a kérdező a kérdésére megkapta a választ, a múltat megváltoztatni mostmár tényleg nem tudja, a fiával foglalkozni nyilvánvalóan nem akar, tehát hiába tépi itt mindenki a száját, felesleges. Az pedig, hogy ő ezek után hogy képes tükörbe nézni, az ő problmája...
140/183 anonim válasza:
Hát barátom,szörnyülködök csak! Azt csak úgy finoman megsúgom,h a gyes-t a gyermeked után kapod,úgyhogy azt teljes összegében őt illeti meg!
A másik: Én le..sz..nám,h milyen gazdag az exem,akkor is vinném a gyerekem.Tőle is vonnák a gyerektartást!Abból ruházhatnád,oviba járathatnád!De ennyi eszed látom nincs!Ja és Te nem bírnál másodmagaddal megélni 100e ft-ból???Máshol egy egész család él ennyiből!Te NEM szereted a gyereked!!!Csak kifogásokat keresel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!