Mennyi gyerektartást vonhatnak le Gyesből, utólag vonják le? Az apa nem engedi látni a gyereket, akkor is fizetni kell?
Pontosan tudtad kb, hogy mi vár rád, mint általában a totál pénzes férfiak mellett, jön az elnyomás, a mindent jobban tud, kirakati baba lettél, potenciális anya jelölt. Fiatal voltál, egészséges, jó volt veled villogni, ezért a feneked alá tett autót, meg némi kp-t, ami nem volt elég. Irigykedsz arra, hogy a gyerek mindent megkapott, míg te 'semmit'.
Ha szeretnéd, 1. olyan embernek szülnél másodjára aki gyermek-központú, és elfogadja az előző kapcsolatból származó gyermekedet (ráérsz, olvasgass kedvedre, volt itt már jó pár olyan kérdés, és válasz, amiből kiderül: egy nő el lett fogadva a gyermekével, és ma boldog házasságban él...)és nem csak az önös érdek, hogy tervez veled 2 gyereket és pont. De jelen esetben a párodnak a kisfiad egy teher, egy púp, Te meg vagy annyira sötét, hogy eldobod magadtól, nem pedig megharcolsz a szeretetéért.
Ha én lennék a helyedben, és elválnék, jönne egy férfi, aki tervez komolyabban, megkérdezném, hogy hogy gondolja, mert a gyermekem hozzám tartozik, és vagy együtt kellünk vagy sehogy és mutatok egy kijáratot, ahol lehet távozni. Szerinted mennyire vagy felelősségteljes? Ne csitíts itt senkit, gondolhattad volna, hogy támadásokat fogsz kapni, nem akarlak elszomorítani, de ezek a puszta tények.
És tudod, mi a legszomorúbb az egészben? Én 27 éves, egy gyermekes anya vagyok, és így gondolom, de hála az Istennek, nem vagyunk egyformák. Szembe is köpném magam, ha olyan lennék, mint te...
Jó most már én is tudom, hogy csak kellett egy jó nő meg egy tenyészállat, de fiatalon hülye az ember és örül hogy mindent megkap, és még tettetik is hogy szeretik. Utána már nem tettette annyira, de én meg szerettem... Ezt nem tudom visszacsinálni.
A páromnak nem teher a gyerek, de nehogy már ő tartsa mikor az apjának sokszoros vagyona van Ezt ti sem gondolhatjátok komolyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!