Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Mennyi gyerektartást vonhatnak...

Mennyi gyerektartást vonhatnak le Gyesből, utólag vonják le? Az apa nem engedi látni a gyereket, akkor is fizetni kell?

Figyelt kérdés
Nem váltunk még el a férjemtől bizonyos okok miatt, most akarok, mert gyereket várok a páromtól. Nincs munkám, így csak a gyest fogom kapni, el kell költözzünk másik városba. A gyerekem az apjánál marad, nem hiszem hogy tudom majd látogatni, mert messze leszünk, az apa nem akarja fizetni az úti díj felét sem. Így nem tudom mi lesz. Ilyenkor hogy történik a gyerektartás?
2013. júl. 10. 11:42
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/183 anonim ***** válasza:
92%
Tényleg ilyen szerencsétlen vagy?
2013. júl. 10. 13:22
 122/183 anonim ***** válasza:
91%
A férjed kedvéért?Ha azt mondja,menj fel a padlásra és kössed fel magad,mert attól boldog lesz,megtetted volna?
 123/183 anonim ***** válasza:
90%
Csillagos ötös a 111-nek.
 124/183 A kérdező kommentje:
A gyerek APÁS. Nem fogom kirángatni azért mert én szültem. És ha meg is akarnám tenni akkor sem hagyná a férjem. Őt meg én ismerem.
2013. júl. 10. 13:23
 125/183 A kérdező kommentje:
Ha szeretsz valakit, akkor elhiszed neki hogy minden rendben lesz és szeretnéd boldoggá tenni. Őt egy gyerek tette boldoggá, én meg hülye módon akkor még szerettem és azt akartam hogy az legyen.
2013. júl. 10. 13:24
 126/183 anonim ***** válasza:
95%

Pontosan tudtad kb, hogy mi vár rád, mint általában a totál pénzes férfiak mellett, jön az elnyomás, a mindent jobban tud, kirakati baba lettél, potenciális anya jelölt. Fiatal voltál, egészséges, jó volt veled villogni, ezért a feneked alá tett autót, meg némi kp-t, ami nem volt elég. Irigykedsz arra, hogy a gyerek mindent megkapott, míg te 'semmit'.

Ha szeretnéd, 1. olyan embernek szülnél másodjára aki gyermek-központú, és elfogadja az előző kapcsolatból származó gyermekedet (ráérsz, olvasgass kedvedre, volt itt már jó pár olyan kérdés, és válasz, amiből kiderül: egy nő el lett fogadva a gyermekével, és ma boldog házasságban él...)és nem csak az önös érdek, hogy tervez veled 2 gyereket és pont. De jelen esetben a párodnak a kisfiad egy teher, egy púp, Te meg vagy annyira sötét, hogy eldobod magadtól, nem pedig megharcolsz a szeretetéért.

Ha én lennék a helyedben, és elválnék, jönne egy férfi, aki tervez komolyabban, megkérdezném, hogy hogy gondolja, mert a gyermekem hozzám tartozik, és vagy együtt kellünk vagy sehogy és mutatok egy kijáratot, ahol lehet távozni. Szerinted mennyire vagy felelősségteljes? Ne csitíts itt senkit, gondolhattad volna, hogy támadásokat fogsz kapni, nem akarlak elszomorítani, de ezek a puszta tények.

És tudod, mi a legszomorúbb az egészben? Én 27 éves, egy gyermekes anya vagyok, és így gondolom, de hála az Istennek, nem vagyunk egyformák. Szembe is köpném magam, ha olyan lennék, mint te...

2013. júl. 10. 13:24
 127/183 anonim ***** válasza:
92%
Nem is akarod azt a gyereket,hogy veled legyen,az,hogy apás,jó kifogás arra,hogy ne is harcolj érte.Elég gáz,hogy a 4 év alatt semmit nem tettél azért,hogy kicsit anyás is legyen.A sarkadra kellett volna állnod.Bár,csak a férjed miatt van a gyerek,szóval így neked mindegy is.
2013. júl. 10. 13:25
 128/183 anonim ***** válasza:
94%
Apás, ahha. És ha a gyerek a postásra mosolygott volna, akkor ráhagyod?
2013. júl. 10. 13:26
 129/183 A kérdező kommentje:

Jó most már én is tudom, hogy csak kellett egy jó nő meg egy tenyészállat, de fiatalon hülye az ember és örül hogy mindent megkap, és még tettetik is hogy szeretik. Utána már nem tettette annyira, de én meg szerettem... Ezt nem tudom visszacsinálni.

A páromnak nem teher a gyerek, de nehogy már ő tartsa mikor az apjának sokszoros vagyona van Ezt ti sem gondolhatjátok komolyan

2013. júl. 10. 13:28
 130/183 anonim ***** válasza:
93%
Ja tök igazad van. Végül is ez a gyerek, a párod gyerekének féltestvére... semmi köze hozzá... ja igazatok van, itt mindenki hülye
2013. júl. 10. 13:29
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!