Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Mennyi gyerektartást vonhatnak...

Mennyi gyerektartást vonhatnak le Gyesből, utólag vonják le? Az apa nem engedi látni a gyereket, akkor is fizetni kell?

Figyelt kérdés
Nem váltunk még el a férjemtől bizonyos okok miatt, most akarok, mert gyereket várok a páromtól. Nincs munkám, így csak a gyest fogom kapni, el kell költözzünk másik városba. A gyerekem az apjánál marad, nem hiszem hogy tudom majd látogatni, mert messze leszünk, az apa nem akarja fizetni az úti díj felét sem. Így nem tudom mi lesz. Ilyenkor hogy történik a gyerektartás?
2013. júl. 10. 11:42
 151/183 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk tényleg igaza van az utolsónak, ha nem vesz el a gyerek apja szülésig akkor a volt férj nevére kerül a kicsi.
2013. júl. 10. 21:51
 152/183 anonim ***** válasza:
91%
Háb@sszus, te egy antiszociális ember vagy. Érzelmek nélkül.
2013. júl. 10. 21:54
 153/183 anonim ***** válasza:
41%

Én csak azt nem értem, miért van mindenki kiakadva.

1. Az apa is ugyanolyan szülője a kisgyereknek, mint az anya.

2. Ilyen anya mellett jobban is jár a kisfiú, ha az apukájával marad.

Nem értem, miért ne nevelhetné és szerethetné az apuka is ugyanúgy vagy még talán jobban is, mint az anyuka...

Az anyukának nem tartozéka a gyerek. Hiába belőle jött ki... Apukából is van az a gyerek, nemcsak anyukából.

2013. júl. 11. 01:25
 154/183 anonim ***** válasza:
94%
Mondjuk csak annyi,hogy az drága "anyukát" az sem érdekli ha nem kéthetente fogja látni a saját gyerekét.Összejött egy olyan pasival,aki állítólag elfogadja,de egy fillért nem akar rákölteni a gyerekre.Mindig valami kifogást talált arra miért ne legyen nála a gyerek.A fő kifogás,hogy apás a gyerek,amit nem is csodálok,mert így,ilyen könnyen eldobta magától.Nem az a baj,hogy az apjánál van,hanem meg sem próbált küzdeni a saját gyermekéért és tudod mi a legnagyobb poén?A férje akarta.Tehát ő nem akart gyereket,ezért is szarik rá.De már mástól megint terhes...
2013. júl. 11. 06:10
 155/183 anonim ***** válasza:
93%
153-as válaszoló, nem azzal van a baj, hogy apuka nem nevelheti a gyereket, sőt, szerintem jobb lenne, ha kedves kérdező új babáját is ő nevelné, mert jobb lenne a gyereknek, szerintem. A baj az, hogy aki ilyen kérdést kiír, és így gondolkozik, az alkalmatlan anyának, ezért van a sok válaszoló úgy kiakadva. Érthető így???
2013. júl. 11. 12:13
 156/183 anonim ***** válasza:
94%

Ha szeretnéd a gyerekedet, vinnéd magaddal és a férjed fizetne gyerektartást (aki full gazdag)!

Nem az a baj hogy el akarsz válni, van ilyen hogy nem jó egy házasság de az állatok jobban ragaszkodnak a kölykeikhez mint te a gyerekedhez!!

Nagyon szégyelld magad és ne nevezd magad anyának!

Egyébként ismered azt a mondást, hogy ha kell a tehén kelljen a borja is??

2013. júl. 11. 12:45
 157/183 anonim ***** válasza:
100%

Először is a kérdező valóban teljesen butus, hogy finoman fogalmazzak.

Másrészről, meg hogy ha a gyerek apja nem akarná "oda adni" és valóban gazdag akkor anyuk mehetne a dalai lámához akkor se kapná megy gyereket. Mert, hogy kellően sok pénz, ügyvéd és elnyomás bármire képes.

2013. júl. 11. 13:01
 158/183 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondom. Hogy ha akarnám sem tudnám elvinni tőle!!!! De nem is akarom mivel az apját jobban szereti miért cs.sznék ki vele akkor is ha nem ez lenne a helyzet. Miért is harcolnék feleslegesen? És miért tartanánk el mi a gyereket ha az apjának van egy rakat pénze ő akarja nevelni? Nem nekem esni kell hanem átgondolni a helyzetemet! Sajnos ilyen helyzetben vagyok.
2013. júl. 11. 14:10
 159/183 anonim ***** válasza:
95%
Soha, soha, soha nem mondanék le a gyerekeimről ilyen helyzetben harc nélkül. De ha az apának ítélnék is, mert gazdag, vagy bármiért, akkor sem költöznék messze egy pasiért sem, belenyugodva, hogy nem tudom majd látogatni a kisgyerekemet. És az milyen dolog, hogy apás? Mindkét fiamnak volt olyan korszaka, hogy apásak voltak, most meg mindkettő nagyon anyás. Egy gyereknek szüksége van az anyjára! Más, ha meghal, vagy hosszú korházi kezelésre szorul, megint más, ha elköltözik egy új pasiért, és nem látogatja a gyereket!
2013. júl. 11. 14:28
 160/183 anonim ***** válasza:
79%

Miért tartanád el???????? Jesszus de felidegelsz, mert a gyereked!

Amelyik a gyomrodba van mivel különb gyereked a nagyobbnál??

Tudod mit jobb ha az apjánál van a gyerek mert te túl sutyerák vagy a gyerekneveléshez. Aztán 4 év múlva ezt is otthagyod majd a "párodnál"

Nem nevezném "párnak" azt, aki nem fogadja el a gyermekem!

De jobban belegondolva, arról van itt szó hogy te sose akartad a gyereket, ígyhát lepasszolod apunak! Szégyen vagy ásd el magad a föld mélyére!

2013. júl. 11. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!