Mennyi gyerektartást vonhatnak le Gyesből, utólag vonják le? Az apa nem engedi látni a gyereket, akkor is fizetni kell?
Mondom nem tudnám elvinni. De tényleg nem is akarom, szerintem neki is jobb az apjával. Hozzá kötődik, meg mindenki más is ott van akik szeretik. Én csak magam lennék, ez nem ér annyit. Már egy ideje nem él amúgy sem velem, tökéletesen megvan. Válni azért nem váltunk mert a férjem nem akart, ebbe is belementem, azt hittem szívességből nem fogja a véremet szívni.. de megint sokat reméltem tőle. A lényeg, hogy tudom hogy megvan nélkülem is a gyerek, nem szenved hiányt semmiben. Nyugodtan hagyom itt.
A normális válaszokat köszönöm.
Kedves kérdező, végigolvastam minden betűt, és a következőket írnám neked:
1. valóban hülye voltál, és nagyon elcseszted a kapcsolatot a fiaddal. De könyörgöm, 4 éves. Ez azért még nem a helyrehozhatatlan kategória. MAradjon csak az apjával, nem lesz semmi baja, de te AZ ANYJA vegyél erőt magadon ÉS TEGYÉL MEG MINDENT annak érdekében, hogy a gyerek tudja is, hogy te vagy az anyja. Könnyű nem lesz, az biztos, de a gyerek ezzel jár - ÁLDOZATOKKAL. Minden gyerek. Nemcsak az, amelyiknél nem vagy hülye, hanem az összes, amelyiket a világra hoztad. Az a gyerek is, amelyiknél elcseszted a renomédat.
Tessék látogatni, megtenni mindent, hogy amikor felnő, ne azt vágja a képedbe, hogy sosem voltál igazi anyám. Tudod ezek a dolgok nagyon visszaütnek, a még meg nem született gyereked is megutálhat emiatt!! Ezt akarod?
Nyilván tökéletesen alkalmatlan voltál anyának. De attól még az vagy. Itt az ideje felnőni, és elkezdeni normálisan viselkedni. A saját véleményemet meg nem írom ide, mert kimoderálnák.
Szedd össze magad ne nyavalyogj. Az a gyerek nem tehet róla, hogy az anyja egy csődtömeg. Rajtad áll, hogy maradsz is az, vagy összeszeded magad.
2. A gyesből nem lehet tartásdíjat levonni.
Mindenkinek ajánlanám ezt a kérdést és a hozzá tartozó válaszokat a kérdező részéről. Borzasztó olvasni.
Nem azért, mert otthagyta a gyereket. Nem is azért, mert szül egy másikat valaki másnak.
Hanem azok a magyarázatok. Mert "apás" a gyerek. Meg "tartsam el kettőnket 100 000-ből". Meg "az új párom nem akarja más gyerekét tartani".
Undorító az egész.
Remélem, valaki tanul ebből az egészből, és nem lesz ilyen meggondolatlan.
Mások életével játszol. Vállalj már felelősséget a tetteidért! Mert így folyamatosan más f*kával vered a csalánt!
A nemjóját, micsoda sztori!
Sokmindent nem tudok már hozzátenni, előttem kb mindent leírtak.
Remélem egyszer még nagyon-nagyon megbánod, amit most csinálsz. Kívánom, hogy amikor erre rájössz, már ne legyen túl késő valamennyire helyrehozni. Teljesen sosem fogod tudni. Csak te ezt most nem érted. Fel sem fogod, hogy valami nagyon fontos dolgot rontasz el visszavonhatatlanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!