Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Mennyi gyerektartást vonhatnak...

Mennyi gyerektartást vonhatnak le Gyesből, utólag vonják le? Az apa nem engedi látni a gyereket, akkor is fizetni kell?

Figyelt kérdés
Nem váltunk még el a férjemtől bizonyos okok miatt, most akarok, mert gyereket várok a páromtól. Nincs munkám, így csak a gyest fogom kapni, el kell költözzünk másik városba. A gyerekem az apjánál marad, nem hiszem hogy tudom majd látogatni, mert messze leszünk, az apa nem akarja fizetni az úti díj felét sem. Így nem tudom mi lesz. Ilyenkor hogy történik a gyerektartás?
2013. júl. 10. 11:42
 181/183 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi lennék, hogy mi a helyzet.
2017. máj. 11. 09:26
 182/183 anonim ***** válasza:
17%
Nem koteles fizetni az utikoltseged... Inkabb gondolkozz el az uj pasidon h megerie ennyire o, hogy a gyereked hatra hagD
2017. júl. 24. 08:58
 183/183 anonim válasza:
77%

Na kérdező, mi lett azóta?

A csodás gazdag álompasiddal is szétmentetek, és már pottyantod a 3. vagy a 4. gyerekedet a 3. vagy 4. pasinak?

2017. nov. 14. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!