Mennyi gyerektartást vonhatnak le Gyesből, utólag vonják le? Az apa nem engedi látni a gyereket, akkor is fizetni kell?
Figyelt kérdés
Nem váltunk még el a férjemtől bizonyos okok miatt, most akarok, mert gyereket várok a páromtól. Nincs munkám, így csak a gyest fogom kapni, el kell költözzünk másik városba. A gyerekem az apjánál marad, nem hiszem hogy tudom majd látogatni, mert messze leszünk, az apa nem akarja fizetni az úti díj felét sem. Így nem tudom mi lesz. Ilyenkor hogy történik a gyerektartás?2013. júl. 10. 11:42
51/183 anonim válasza:
És ha a mostani pasid dobbant, akkor mi lesz? Ezt a gyereket is lepasszolod? Merthogy sosem biztos semmi ugyebár...
52/183 anonim válasza:
51. Akkor keres megint pasit és lepasszolja a gyereket :) így meg ez nála
53/183 anonim válasza:
Uram isten! Te egy életképtelen, egoista, bunkó nő vagy! Milyen végzettséged van? Hány éves vagy?
54/183 anonim válasza:
Olyan vagy, mint a volt osztálytársam anyja. Szült 4 gyereket, abból háromról lemondott, a negyediket a legkisebbet meg neveli, hogy ha öreg mama lesz akkor legyen ki segítse. Te is ilyen akarsz lenni? Jó úton haladsz! Fujj!
24/N
55/183 A kérdező kommentje:
Keresek munkát majd ha már lejár a gyes, két gyereket tervezünk és utána. Biztos lesz, ahová megyünk van lehetőség, egy kisvárosban nincs semmit. Ahova mentem volna a férjem nem engedte, mondván ne égessem, hogy beállok dolgozni ilyen helyekre (pl. barátnőmmel cukrászdába) mintha ő nem tudna eltartani. Amikor mondtam hogy valami vállalkozást kezdjek akkor meg azt mondta becsődöltetem.. mintha hülye lennék...Most meg a fejemhez vágja hogy eltartott évekig!! Akkor most mit kellett volna tennem?? Ő csalt évekig, nekem csak a párom volt, de ezért is én vagyok a k.
2013. júl. 10. 12:30
56/183 anonim válasza:
Mondjuk a pasid is egy bunkó lehet ha kijelenti hogy csak te mehetsz a gyereked nem, plusz hogy egyáltalán gyereket csinál egy olyan nőnek, aki elhagyja a kisgyerekét. Mikor a volt férjeddel jöttél össze az elején ő is rendes volt, meg szerelem meg minden, miből gondolod, hogy a mostanival majd éltek boldogan életetek végéig?
57/183 A kérdező kommentje:
Van szakmám. 26 éves vagyok, a férjem hozzám képest öreg 45. Ezért is akarta mindenáron a gyereket
2013. júl. 10. 12:32
58/183 anonim válasza:
De hiába magyarázkodsz, semmi nem ad mentséget arra, hogy otthagyod a gyereked. És ha lelép a pasid akkor mi lesz? Munka nélkül maradsz majd két gyerekkel? Vagy ha találsz jobbat, akkor már egyszerre a 2-t passzolod le?
59/183 anonim válasza:
Jaj most már az jön,hogy ő csalt téged,hát persze.Tipikus ki akarok mászni a kakiból szöveg,hogy így kevésbé tűnj gusztustalannak.
60/183 A kérdező kommentje:
Írtam hogy a férjem nem volt rendes soha, csak szerelmes voltam és hálás, de már 1 év után bunkó volt és csalt is. A párom jobb ember. Tudom. Látom. Érzem
2013. júl. 10. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!