Mennyi gyerektartást vonhatnak le Gyesből, utólag vonják le? Az apa nem engedi látni a gyereket, akkor is fizetni kell?
Figyelt kérdés
Nem váltunk még el a férjemtől bizonyos okok miatt, most akarok, mert gyereket várok a páromtól. Nincs munkám, így csak a gyest fogom kapni, el kell költözzünk másik városba. A gyerekem az apjánál marad, nem hiszem hogy tudom majd látogatni, mert messze leszünk, az apa nem akarja fizetni az úti díj felét sem. Így nem tudom mi lesz. Ilyenkor hogy történik a gyerektartás?2013. júl. 10. 11:42
21/183 A kérdező kommentje:
Nem olyan kicsi már, 4 éves.
2013. júl. 10. 12:00
22/183 anonim válasza:
Nem az új gyerekedet sajnálom, hanem az elsőt. Ha állítólag sz.r ember a férjed akkor hogy hagyhatod ott vele? Te milyen anya vagy? Nem is szereted a gyereked?
23/183 A kérdező kommentje:
Miért lenne következő pasi? Nem tehetek róla hogy nem jött össze elsőre a kapcsolatom. A férjem volt az kapcsolatom, majd 7 évig elviseltem, de most már elég belőle, nagyon meguntam azt az életet. A párom nagyon rendes, vele fogok maradni és a gyerekeinkkel.
2013. júl. 10. 12:02
24/183 anonim válasza:
Nem akarod, hogy elmenjen a gyesed????? A te gyerekedre menne el. Ha olyan nagyon jól keres a párod, akkor mi a probléma? Ez egy undorító kérdés!
25/183 anonim válasza:
Haha, vagy nem... :D Aki képes otthagyni a gyerekét, az képes lesz otthagyni a pasiját is, ha talál jobbat.
26/183 anonim válasza:
Te minden vagy, csak anya nem. Sajnálod a gyerektől? Mert apjának van pénze? Fordítva te is azt mondanád, persze ne fizessen a másik... persze...
27/183 A kérdező kommentje:
A gyerekkel normális!! Velem nem volt az, csalt, kiabált, elszámoltatott a pénzzel, míg ő megvehetett egy negyedik motrot, én nem vehettem magamnak semmit, csak ha ő is ott volt, ő fizette ki. Ezt ki viselné el szerintetek hosszabb távon???
2013. júl. 10. 12:04
28/183 anonim válasza:
Ez nem lenne ok arra, hogy otthagyjam a 4 éves gyerekem és vígan éljem az életemet mással.
29/183 A kérdező kommentje:
Ha annyi pénzem lenne mint a férjemnek biztos nem 10-20 ezer forinton nyavolyognék!!!! Átlag viszonylatban jól keres a párom, de közel sem állunk olyan jól sajnos!
2013. júl. 10. 12:06
30/183 anonim válasza:
"Az apa nem engedi látni a gyereket, akkor is fizetni kell?"
Te ezt teljesen komolyan gondolod? A nem engedi látni azt jelenti hogy mennél a gyerekért, ő meg azt mondja, hogy nem. Az útiköltséged felét miért is fizetné? Te költöztél el, oldd meg. Különben is írtad, hogy nem is állsz rosszul anyagilag, úgyhogy ez csak kifogás, egyszerűen nem vagy kíváncsi a gyerekedre és megpróbálod a "szemét" exedre fogni. Ráadásul nem is az ő gyereke, de te még a minimális gyerektartással sem járulnál hozzá. Összességében annyi mondható el rólad, hogy egy szemét ribi vagy. És hogy a kérdésedre is válaszoljak: igen, fizetned kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!