Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van két fogunk, (. ) vagy "az...

Van két fogunk, (. ) vagy "az öt hósom"?

Figyelt kérdés
Csak engem idegesít, mikor így fogalmaznak? útobbi olyan bántó sztem :/
2011. jún. 9. 10:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
28%
A pocaklakó aranyosan hangzik. 21 éves vagyok,mindig is rosszul voltam attól ha valaki úgy beszélt "Ma még nem kakiltunk""36 hósak vagyunk",hogy apának szólítják a férjüket,meg apukának,és nem a azért mert a gyerekkel beszélnek,hogy a férjüket lesz*rják,csak a gyerek a lényeg,és nincs más témájuk csaka gyerek,nem törődnek magukkal,de közben ki vannak akadva,ha megcsalják őket vagy kerülik a társaságukat.6 hetes a kisfiam,de nekem a férjem ugyanúgy fontos,mint a fiunk,sőt nagyon sok figyelmet érdemel,mivel vele fogok életem végéig együtt lenni,nem a gyerekemmel.Nem tudok vele úgy beszélni,hogy "ugyubugyu",nem is akarok végülis egy kisbaba nem hülye csak kicsi.Meg van más témám is,és szeretek a fiam nélkül is eltölteni egy-két órát a barátokkal,férjemmel.és nem hiszem,hogy emiatt rossza anya lennék.
2011. jún. 10. 14:00
 72/78 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsóhoz egy megjegyzést fűznék hozzá: elképzelhető, hogy eljön nálatok is az az időszak, amikor majd egymást anyának és apának fogjátok hívni - kényszerűségből. Egy 6 hetes babuci még nem beszél, de egy 20 hónapos már igen, és jelenleg mi ezzel küzdünk. Ha a nevünkön szólítjuk egymást, ő is úgy szólít minket - kiabálja hangosan, hogy Szííívi, Gabiiii! Na ilyenkor kénytelen vagy azt mondani a párodnak, hogy Apa, ő meg neked azt, hogy Anya, ha nem akarod, hogy a gyereked rászokjon a neveteken szólításra. Szóval kérlek ne nézd le azokat, akik így tesznek emiatt...
2011. jún. 10. 14:17
 73/78 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Utolsó előtti válaszoló!

Tedd össze a kezedet, hogy van segítséged és megteheted, hogy a férjeddel vagy a barátaiddal el tudsz menni és a kisfiadat másra tudod bízni.

Ezzel nem kérkedni kell, hanem hálát adni a JÓISTENNEK!!!!

2,5 éves kisfiú és 3,5 hónapos kislány anyukája, aki egyetlen órára sem hagyta másra a gyerekét eddig, főként azért, mert nem volt kire.

Ja, a 3,5 hónapos szopik, ha akarnám sem tudnám lepasszolni.

Örülj, hogy a 6 hetes kisfiad elvan nélküled órákra.

2011. jún. 10. 14:36
 74/78 anonim ***** válasza:
0%
Egyátalán nem kérkedtem,csak leírtam,nem kell mindjárt nekem támadni.Hálát is adok.Nem órákra,1-2 órára.Nem fogom a férjem Apának szólitani
2011. jún. 10. 16:29
 75/78 anonim ***** válasza:
nem nézek le senkit,hol jönnék én ahhoz,ugyanígy senkinek sincs joga ahhoz,hogy lenézze a másikat,én csak mondtam,hogy idegesítő és zavaró,válaszoltam a kérdésre,és hogy nem mindenki csinálja így,de vhogy mindig azt támadják aki nem gügyög a gyerekének,van nem csinálja azokat mit a kismamák többsége..
2011. jún. 10. 16:38
 76/78 A kérdező kommentje:

Engem is szólíthatna a nevemen, mert szerintem olyan picin tök mindegy, inkább szórakoztató.

Mivel tudom, hogy kisgyerek, nem is esne rosszul, mert nem azt jelenti, hogy nem szeret.

Na, lehet nem kellett volna még egy dolgot mondanom, így is eléggé támadva lettem :/ :D

2011. jún. 10. 17:48
 77/78 Brigitta04 ***** válasza:

Szia.

A pörgést saját magamra értettem,hogy én nem "húzom igy fel magam egy ilyen kérdésen esetleg válaszokon!

Amugy meg sok ilyen fajta becézés,rövidités is van.Gondoljatok csak arra ahogy a fiatalok beszélnek vagy sms-t írnak.Van akinek az nem jön be.

2011. jún. 10. 20:05
 78/78 A kérdező kommentje:

Brigitta,

én is arra értettem, hogy én sem, és csak néztem ezeket.

Igen, én írásmódom se tetszett egyik válaszolónak :D mégse estem neki, mint ő nekem :D

2011. jún. 10. 20:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!