Van két fogunk, (. ) vagy "az öt hósom"?
Én nem ide jöttem, direkt ezért...de vkit nagyon zavart, és berakatta...vmi még agyasabb meg be is rakta ebbe a kategóriába....
Örülnék is ha átraknák máshova, meg is lepődtem, miért került át....
Próbálok is intézkedni
10:36-os vagyok.
Én viszont anya vagyok, mégsem játszottam a hülyét soha.Ti ahogy meglesz a gyermek, elfelejtitek, hogy nők is vagytok, meg feleségek is.Selypítve beszéltek, gügyögtök még egymással is, mert ugye amikor kiírod a kérdést, akkor nem a gyerekhez beszélsz, hanem más anyákhoz.Na, akkor minek úgy fogalmazni, mintha egy csecsemőhöz szólnál?
Éppen ezért nem szeretik a gyesről, gyedről visszatérő anyákat a munkahelyeken sem, mert egy mondatot nem tudnak úgy elmondani, hogy ne szőjék bele, hogy ma hányszor, meg mennyit, meg hogyan csinált az x "hósa".Mert ugye azt kimondani, hogy hány éves, nagyon nehéz ám!
Fogd már fel, hogy nem vitát akartam, és nem is ebbe a topicba tettem fel direkt...istenem de szörnyűek vagytok sokan.
Miért mindenben a rosszat látjátok?
Olvasd el figyelmesen, miket írtam, légy szíves, de töbszö már nem mondom el...
Kérdést feltettem, utána semmi gyalázót nem mondtam, nem szóltam be egy anyának se, sőt egyik anyuka elment tanulni, vizsgája lesz, neki még sok sikert is kívántam....
Szerintef így viselkedik az , aki kötekedni akar??
Nagyon úgy látom, hogy Te sokkal jobban akarsz mint én :D
Nem vigyorgós fejeket tennék, hanem mérges vayg fancsali szmájlikat, ha annyira komolyan venném
" engem meg az idegesít, mikor az unatkozó diákok ilyesmiket írnak, hogy "sztem" meg "vok" "
Akkor tegyél fel egy kérdést erről :D
Tessék, kiröhögöm, és nem kezdelek el karmolgatni :D
Ha sokat írok, rövidítek néha már én is, most meg pláne, mert kényelmetlenül ülök, a billenytűzetem a földön van...szóval most belém ezért ne köss :D
11.53 vagyok.
Bocsi, ha félreértettelek.
Te írtad, hogy unatkozol, ezért gondoltam, hogy a vitaindítás volt a cél. Ezer bocs, bár tényleg nem értem, hogy akkor mi? Hogy mindenki azt válaszolja, hogy: igen, igen, engem is idegesít?
Egyébként igen, engem is zavar, ahogy a sok gügyögés és minden baromság, dehát ez van.
Ja, és miért vagy ideges?
Voltunk a doktor néninél/bácsinál és "kaptunk oltást"
Már "eszünk" ezt és ezt
brrr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!