Van két fogunk, (. ) vagy "az öt hósom"?
Röhögök is, de most már rajtad is hogy mekkora merev vagy :D
szegény gyerekeid :D
Tényleg, ha másokkal beszélgetek soha nem jönnek elő ezek a szavak és kifejezések. Sem én nem használom, sem másoktól nemhallom élő beszédben. Úgyhogy ez is hasonló, mint a "netes szleng". Én egyikben sem látok kivetnivalót, mert változik a nyelv, változnak a szokások, és néha megjelennek új szavak, új formák, főleg az Interneten.
Igazából sok mindenen lehet háborogni, meg nem tetszést kinyilvánítani. Sem a szlenggel, sem a nem tetszéssel nincs gond. Legalábbis a részemről.
Ja, és persze a gyerekem nagyon jól van, éli világát, köszöni szépen. Boldog, kiegyensúlyozott kisfiú, akinek a szülei igyekeznek neki megteremteni/megadni mindent, és annyira szeretni, amennyire csak lehet egy gyermeket szeretni, aki vér a véremből.
Egyébként ha visszaolvasol, láthatod, hogy a nagy többség, aki egyetértett veled, az még nem tudta az elején, hogy egy unatkozó egyetemista vagy, akinek lövése nincs a gyereknevelésről. Utána azért kaptál hideget is rendesen...
Szerintem nem kaptam :D és utána sem :D
DE irigyellek, te tényleg nagyo unatkozhatsz ha ilyen semiségekkel foglalkozol egy napja :D Dokiiiiiiiiiihoz :D
Ugye nem matekszakos vagy???
Merthogy 15.26-kor válaszoltam neked először, most meg 15.56 van, az messze nincs egy nap.
Nyugii neeem :D
Csak én nem figyelek minden választ és nézek vissza és jegyezetelek fel...másban vagyok most elmerülve:D
Merev? 35 évesen én inkább azt mondanám, hogy gondoskodó. Ja, hogy neked még az IHB bulik a menők?? (Iszunk, hányunk, belefekszünk.) Na erről én igazán nem tehetek...
Igen szivem...keresd meg, hol írtam ezt le...te nem gondoskodó vagy, hanem idegbeteg. Nézd már meg, egész eddig azon voltam, hogy normálisan beszéljek veled, de nem lehet. Olyat is belelátsz és általánosítasz, ami nincs. ATtól, hogy gondoskodó vagy, még lehetsz merev, de idegbajod az tuti van, ha így fogod fel a kérdést, és mindnebe belekötsz.
A kérdést, ami egy ártatlan kérdés, és mert azt kérdezek, amit akarok..krédezzd meg Te is hogy miért vannak olyanok, mint én. Képzeld, le fogom sz@rni. Meg most már azt is amit írsz. Ha neked nem volt jó,és nem tűnik fel, hogy nem vitázni akartam veled se, hanem normálisan beszélni, akkor tudlak sajnálni....nagyon...és én itt fejeztem be, hogy egy ilyen embernek írjak akár egy szót is, van jobb dolgom annél, hogy ilyen értetlenekkel foglakozzak, akik midnenképp csak veszekedni akarnak. ( Talán, mert nem szexelnek eleget? általánosítsak én is?? :D Tudod mit? felejtsd el, hogy ezt felhoztam Neked, bár már előre látom, hogy kötsz belém :D De leszarom, jókat nevetek rajtad :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!