Van két fogunk, (. ) vagy "az öt hósom"?
"11.53 vagyok.
Bocsi, ha félreértettelek.
Te írtad, hogy unatkozol, ezért gondoltam, hogy a vitaindítás volt a cél. Ezer bocs, bár tényleg nem értem, hogy akkor mi? Hogy mindenki azt válaszolja, hogy: igen, igen, engem is idegesít? "
Nem unatkozok annyira, taunlnom is kellene, csak arra értettem, hogy nem anyuka vagyok, inkább unatkozó egyetemista...tehát, h nem a "saját társaimat" piszkálom.
"Ja, és miért vagy ideges?"
Van rá több okom is, tényleg feszültebb vagyok most átlagosnál, de ennek ellenére tényleg nem vita, és virtuális pofozkodás volt a cél, csak tényleg nem tudom, mi a normális, és hogy egyedül én vagyok-e így, és én vagyok a hülye, akit még ez is idegsít, vagy más is kiakad ezeken....
Nekem nincs ezekkel problemam.
Soha nem beszeltem igy, nem irtam le ezeket a kifejezeseket, nem vettem at mastol.
En peldaul mar a roviditeseket sem hasznalnam irasban, amit mondjuk de szivesen, kedves kerdezo. A ...-ot is csak jogosan hasznalom, nem ezzel zarok/nyitok minden harom szavas mondatot.
En ezeket sem tartom jobbnak, rosszabbnak, zavarobbnak, mint azokat a kifejezeseket, amiket te emeltel ki, ugyanolyan helytelenul hasznalod, ahogyan masok rosszul fejezik ki magukat.
De megmondom oszinten, hogy engem egyaltalan nem erdekel ez sem, mint ahogyan az sem, hogy te hogyan irsz/beszelsz.
Azert, mert te kerdezted.
Vagy nem? Ne kotekedj.
Nem irtad oda, hogy csak az valaszoljon, akit szinten zavar... (Latod, ilyenkor kell a ...)
Legkozelebb kerdezd mondjuk igy:
"Sokan vannak, akiket idegesitenek az alabbi kifejezesek?"
Erre maximum azt irtam volna, hogy "Igen, sokan vagytok."
Remelem azert nincs "harag", mert valaszolni mertem, ha mar kerdeztel (engem is, mert nyilvanos volt).
valaki mondja már meg, mert addig nem tudok aludni;
MI SÉRTŐ VAN ABBAN, HOGY '5 HÓS'!!!???
úgy már jó, hogy 5 hóNAPOS?
Úgyse jó :D
Csak úgy jó,hogy 5 hónapos + KISLÁNYOM/FIAM/BABÁM
"Nekem ez a kérdező egyre szimpibb. Tök jó, hogy tudsz röhögni magadon. Néha nekünk sem ártana :D"
Mondjuk ezt jól látod. És épp ez az, hogy itt sem másokat röhögök ki, vagy amit mondanak, vagy így akarok kiakasztani bárkit is, csak én nem veszem ezt olyan komolyan, mint páran és magán a helyzeten röhögök.
Ha az utolsó kommentre gondolsz, ott mondjuk nem magamon röhögtem, csak azon, hogy nem értik, mi a bajom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!