Van két fogunk, (. ) vagy "az öt hósom"?
Mindamellett hogy ezektől a dolgoktól én is frászt kapok,hozzáteszem: azoktól az anyukáktól is frászt kapok,akiknek nincs jobb dolguk,minthhoyg ezzel foglalkozzanak,és még kérdést is tegyenek fel ezzel kapcsolatban....
Nem mindegy?
Mindenki azzal foglalkozzon,amin változtatni tud.
Akik így beszélnek azokon nem tudunk változtatni mert így tetszik nekik és/vagy így szokták meg.
Ennyi.
Ez engem is idegesít. Ráadásul még a védőnőnk is így beszél :) Pl. Most már 8 hósak vagytok és kaphat már karfiolt, karalábét stb. Az idegbaj kerülget olyankor :D
De pl ha megyek a boltba babámmal, azt úgy mondom hogy elmegyünk a boltba. Vagy ha eszünk akkor gyere megyünk enni. Tehát ez más, mert ezt tényleg közösen csináljuk. De a fogzunk, bekakiltunk, van x fogunk, lázasak vagyunk, 32 hónaposak vagyunk... áááááááááá Falra tudnék mászni. :)
Nem vagyok anyuka..csak egy éppen unatkozó egyetemista :D
Csak vmiért idetették át a kérdésemet.....de attól h itt kérdezek ne vagyok anya...:D És neked meg nem mindegy?? Mások meg éheznek, neked meg nem midnegy :D
Engem nem kerülget az idegbaj ettől. Én nem használom ezeket a kifejezéseket, de soha nem zavart.
Viszont jót mosolygok azon, hogy valaki képes ezen is rágódni, és felháborodni. Bocs kérdező, de inkább mondja valaki, hogy van két fogunk, mint, hogy az legyen a legnagyobb baja, hogy más milyen kifejezéseket használ.
Az 5 hósomban mi a bántó?
S ne aggódj, az anyukák majd kinövik ezt, és nem fogják később azt mondani, hogy ötöst kaptunk az iskolában és azt sem, hogy megvolt az első szexuális élményünk...de most még kicsi a baba, így minden eseményt úgy élnek meg, hogy az nem csak a babáé, hanem az enyém is, és e szerint fogalmaznak. Azért ez nem hinném, hogy tragédia lenne.
"megvolt az első szexuális élményünk..." áádejjó vaagy :D
Akkora idegbajt azért nem kapok.
De az h az öthósóm az téynleg bántó.
Nem is tudom, mintha vmi állat vagy tárgy lenne, mert nincs is megnevezve, csak egy tényadatot közlő jelzővel illeti.
De engem ez zavar, és másokat is, mást meg nem...mi ezzel a baj ?? :D
Kedves Egyetemista!
Ne haragudj, de miért zavar az, hogy anyukák egymás között hogyan beszélnek? Neked kell hallgatnod? Nem. Előfordult már veled valaha, hogy egy ismerősöd, akinek gyereke van, azt mondta volna neked, hogy "bekaksiztunk"? Nem hiszem.
Én magam nem használom ezeket a kifejezéseket, kicsit bántják is a fülemet, de a "Nekem nincs gyerekem, viszont sokkal jobban tudom, mit hogyan kell csinálni" - hozzáállás annál jobban. Ne olvasgass kismamafórumokat, és megszűnik a bántó érzés.
Na megyek, leteszem a gyereket, s tanulok, mert holnap két vizsgám lesz. Neked is inkább ezt javaslom. :)
Ja,hogy nem vagy anya?
Máris értem,hogy miért is tetted fel a kérdést...
Egyetem? Akkor inkább a vizsgaidőszakra koncentrálj!
"Ne haragudj, de miért zavar az, hogy anyukák egymás között hogyan beszélnek? Neked kell hallgatnod? Nem. Előfordult már veled valaha, hogy egy ismerősöd, akinek gyereke van, azt mondta volna neked, hogy "bekaksiztunk"? Nem hiszem. "
Mert zavar és kész! TÉged meg én...miért??? Ne értetlenkedj :D és nem nekem kell hallgatnom, de mivel ez eg oldal, ahol kérdéseket leht feltenni, gondoltam felteszem, mivel eszembe jutott
"Én magam nem használom ezeket a kifejezéseket, kicsit bántják is a fülemet, de a "Nekem nincs gyerekem, viszont sokkal jobban tudom, mit hogyan kell csinálni" - hozzáállás annál jobban. Ne olvasgass kismamafórumokat, és megszűnik a bántó érzés. "
Nem tudom, mit kell jobban csinálni, max másban tudnám, de gyerekkel nem, és ezt nem is állítottam.. Miért ferdíted el???
Na megyek, leteszem a gyereket, s tanulok, mert holnap két vizsgám lesz. Neked is inkább ezt javaslom. :)
Nem vagy az anyám, hogy javasolj :D
Tanulok nélküled is, de az nem jutott eszedbe h már túl vagyok vizsgákon?? :D
Sok sikert amúgy :D
"Ja,hogy nem vagy anya?
Máris értem,hogy miért is tetted fel a kérdést...
Egyetem? Akkor inkább a vizsgaidőszakra koncentrálj!"
Akkor Te anya vagy ezek szerint? és megbántottalak? De nem lehet normálisan elmondani? :D látom nem cska én kapok néha pillanatyni idegbajt :D
És neked is elmondom, arra koncnetrálok, azt kérdezek, amit akarok, kövi kérdésem lehet rólad szól :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!