Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van két fogunk, (. ) vagy "az...

Van két fogunk, (. ) vagy "az öt hósom"?

Figyelt kérdés
Csak engem idegesít, mikor így fogalmaznak? útobbi olyan bántó sztem :/
2011. jún. 9. 10:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igyál egy jó kis nyugtató citromfű teát, mert rád férne... :P

Itt nem én vagyok az, aki ideges, ahogy látom, kedvesem, hanem te. És a szexuális életem köszöni szépen, nagyon is rendben van. :)

2011. jún. 9. 16:35
 62/78 anonim ***** válasza:
10%

Engem nagyon idegesít, agybajt kapok a "jön a fogunk", "most kakiltunk", "szopiztunk" (ez utóbbi a legrosszabb - könyörgöm, az anyuka is "szopizott"???)...

Amúgy igen, szerintem is bántónak hangzik az "öt hósom".

És van gyerekem. Három. És láttam, hogy valaki írta, hogy aki anyuka lesz, az selypítve kezd beszélni meg gügyögni stb. Én nem csináltam ezeket. És még mindig nem csinálom.

úgyhogy nem teljesen igaz ez a megállapítás. Midnig normál hangom beszélek a gyerekeimmel, nem gügyögök, nem selypítk. A legkisebb fiam 5 hónapos, és rosszul vagyok, mikor jön a szomszéd csaj, szinte belefekszik a babakocsiba, és elkezdi mondani "hát cijja, hejcegecském, öjülsz neki, hogy végle itt van a Kiszti?" (amúgy Krisztinek hívják a csajt).

OFF: Amúgy nem értem miért bántja csőrüket egyes válaszolóknak, hogy egy ilyen kérdést tett fel a Kérdező...

2011. jún. 9. 19:01
 63/78 anonim ***** válasza:
78%

Egyetértek a kérdezővel. Nagyon idegesitő tud lenni.

De: dokihoz megyünk: mi a baj vele? Nem tud a 13hós kicsim egyedül "elmenni"

Megyünk ebédelni: ő is,én is eszek/eszik. Általában ugyanazt. Mi a baj vele?

gyere pelust cserélünk? Mivel elmászik,kicsit nehéz az együttmüködése nélkül kicserélni.

Az anyák egy ideig közös testűnek hiszik a babájukat:))

Off: milyen szakra jársz?

2011. jún. 9. 19:19
 64/78 A kérdező kommentje:

Ez mind ok, de azért a fogaik nem közösek, meg kaksi se :D Ennyi erővel: nem én mentem diszkóba, hanem mi mentünk diszkóba :D

Turizmust tanulok.

De cuki vagy, hogy van ellenpéldád is, mégse úgy esel nekem :)

2011. jún. 9. 19:28
 65/78 anonim ***** válasza:
58%

Ritka hisztis emberek vagytok, ha még ez is idegesít titeket...

Teljesen természetes, ha így fogalmaz egy anyuka. Nyugodjatok meg a 18 éves gyermekről már nem így fognak beszélni.

2011. jún. 9. 22:38
 66/78 Brigitta04 ***** válasza:

Szia,Sziasztok.

Atya Úr isten!Végig olvastam az adok kapok válaszaitokat hát nem semmik vagytok!Egy ilyen szimpla kérdésen igy egymásnak ugrani.Öszintén van ennek értelme???Szerintem nincs!!!!Ha egy kérdés nem tetszik nem válaszolok vagy el sem olvasom,nemhogy még pörögjek rajta,De hát ti tudjátok.

A kérdésre válaszolva van amikor zavarnak a különféle"gögyögések" de igazán nem érdekel.Van olyan szó amit már azelött is igy mondtam mielött anya lettem.Nekem egyetlen egy szó van ami kiverte a plafont az a pipicici!A többi az nem zavar!

További szép estét mindenkinek!!!:):)

2011. jún. 9. 22:45
 67/78 anonim ***** válasza:
Igazad van:) Teljesen megértelek:) S az hogy igy beszélnek.. ő dolguk. Te,én,mi nem beszélünk...Majd leszoknak róla. Anyum pl mindig megkérdi mit ebédeltünk. Hisz tudja ugyanazt ettük,meg ilyenek..
2011. jún. 9. 22:47
 68/78 A kérdező kommentje:

Brigitta04

Amint látod, én nem pörögtem, hanem röhögtem, a végén egy nő kapta fel magát nagyon, remélem kipiheni :D én se értem, miért vette bki is ilyen véresen komolyan :/

2011. jún. 9. 22:50
 69/78 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar,

természetes,hogy amíg otthon van a picivel az anyuka,addig így beszél.

Ha már dolgozik,akkor ez megváltozik majd!

2011. jún. 10. 06:13
 70/78 anonim ***** válasza:

Pipicici. :))))))

Még soha nem hallottam, de köszönöm, nagyon jó!!!!!!

2011. jún. 10. 06:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!