Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most akkor kevesebbet pénzt...

Most akkor kevesebbet pénzt fogunk kapni?

Figyelt kérdés
Nem politizálni akarok, csak felmerült bennem egy kérdés. 2012. januárjától ugye eltörlik az adójóváírást. Kb. egy hete vagyok GYED-en. A nyomtatvány kitöltésénél, volt ikszelési lehetőség az adójóváírásra. Így kapok kb. majd munkáltató számítása szerint kb. 60.000 Ft-ot. Természetesen kértem az adójóváírást, hiszen minden forintra szükség van havonta. Ha jövőre eltörlik a "kedvezményt", kevesebb lesz a havi járandóság??? Így is nehéz beosztani a havi összeget, de mi lesz velünk jövőre, ha ,még ezt is csökkentik????
2011. szept. 29. 09:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, az offért, de ez engem is érdekelne, ugyan ebben a cipőben járok...
2011. szept. 29. 11:22
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A korábban elfogadott jogszabállyal ellentétben már

2012-től teljes egészében megszűnne a szuperbruttó

alapon történő adóztatás. Ezzel egyidejűleg az adójóváírás

rendszerét is kivezetnék. Ezen intézkedések gyakorlatilag

azt eredményeznék, hogy a jövedelem bármely szintjén 16

százalékos lenne az effektív adóteher

2011. szept. 29. 11:28
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

ha teljesen kivezetik a szuperbruttót, akkor ez valamilyen szinten kompenzálná az adójóváírás kivezetését.

Meg kell várni, mit fognak behozni, mert mondanak mindenfélét

2011. szept. 29. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!