A mostani óra átállítással, kevesebbet, vagy többet fogunk aludni?
Figyelt kérdés
2009. szept. 7. 20:35
3/9 anonim válasza:
Bocsi az OFFért de ma kell órát áttállítani vagy mikor? tilos kiröhögni, és mégegyszer bocsi az OFFért:)
4/9 igabcsy válasza:
Most fogjuk éjjel 3 órakor vissza állítani 2 órára. Vagyis a 2 és 3 közötti egy órás időszakot kétszer "éljük" át.
Tehát többet!!
5/9 A kérdező kommentje:
hát nem ma kell bocsi. :D
2009. szept. 7. 20:57
6/9 igabcsy válasza:
Tuti, hogy nem ma kell átállítani. Az mindig szombatról vasárnapra virradó hajnalban van.
2009-ben október 25.-én lesz.
7/9 anonim válasza:
Most nem kell órát igazgatni, azt mindig október és március utolsó hétvégéjén kell. De egyébként tényleg 1 órával többet fogunk aludni. Elvileg:)
8/9 anonim válasza:
hiába mondja nekem bárki hogy így ugyan annyit fogunk aludni mint eddig meg minden de nem..+1 óra alvás jót fog nekem tenni :D
9/9 A kérdező kommentje:
nekem is. :D:D
2009. szept. 8. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!