Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Otthonlévő anyaként hetente...

Otthonlévő anyaként hetente 3-szor 2-3 óra szabadidő soknak számít?

Figyelt kérdés
okt. 31. 12:22
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
68%

Ez mind oke, de attol még, hogy anyukanak nincs igenye a par honapos csecsemőt rendszeresen másokra bízza, attól még nem lesz idegbeteg, attol még nem kiabálnak. Nekem csak az nem tetszik, hogy ez a két szélsőseges sztereotípia van felállitva: aki lepasszolja a gyereket az boldog, aki nem, az meg idegbeteg. Meg hogy aki nem jar rendszeres csajos programokra a par honapos csecsemője mellől, biztos csak azert nem, mert nem teheti meg... ezek egyszerűen nincsenek így. Biztos van ilyen is, de nem egy általános szabály. Egyik sem.

nov. 1. 15:15
 62/64 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, de aki ilyeneket ír, szerintem nem normális, és egy kaktuszt nem bíznék rá, nemhogy gyereket:

"Kérdző téged nem zavart ha a pucsíztásért tartanak csak ki? Rettegj, mert ha a pasid rájön hogy alegtöbb nő dolgozik kisgyerek mellett akkor trepülsz vissza anyucihoz kitartásra a pais meg ketres normáéis nőt a gyerek anyjának akinwk nem az edzés megm a luvakargatás alényeg. Bár gondolom anyád is hasonló ingyenélő semmit s w érő kitarott luk volt.

A mi köreinkben a fajtádat lenézzük az eltartódat meg sajnáljuk míg nem talál értékes hozzá nem illő nem csak cummantásra jó nőt. ár gondolom nekd a legnagyagyobb értéked hogy lemegy a péló a gyomrodig öklendezés nélkül mitn a legtöbb ribinek akinek a kölkét anyuci meg a szitter neveli. Csak ne gondol hogy bármit is érsz, lukat bárki tud mutatni az uradnak, így gyorsan nem lesz pénz betétre.

Egy barátomnak volt ilyen aktuiális luka, aztért mikor rájött, talál értékes nőt skit nem kell kitartatani, a kis ribi ott vergődött."

Ide is hasonlókat írt, 3-4 ugyanilyen kommentet, szerencsére már törölték. ne mondd nekem, hogy aki ilyen stílusban tárgyal nőkkel, anyákkal, annak egészséges a lelkivilága és jó anya.

nov. 1. 15:17
 63/64 anonim ***** válasza:

Először is szerintem ez egy férfi. De én az ő kommentjeit nem is olvastam, mert az első mondata utan lehetett tudni hogy nem érdemes.

Én ettől függetlenül írtam, a többire reagálva.

nov. 1. 15:48
 64/64 anonim ***** válasza:
63-as vagyok: én irtam a 60-as kommentet.
nov. 1. 15:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!