Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Otthonlévő anyaként hetente...

Otthonlévő anyaként hetente 3-szor 2-3 óra szabadidő soknak számít?

Figyelt kérdés
okt. 31. 12:22
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
60%
Én mindig arra gondolok,hogy a jóisten,aki amúgy mindenható,egy egész vasárnapot adott magának pihenni. Jó lenne ez az anyaknak is. A kérdésre,attól függ mit csinálsz abban az időben. Ha csak és kizárólag azt,amit szeretsz,akkor tök jó,és egészséges. Ha ilyenkor potolod az amúgy kimaradt alvást,vágod le a körmöd,meg szortelenitesz,akkor az annyira nem fasza,de még mindig jobb,mintha ennyi szabadidő sem lenne. Nekem tökéletes lenne ez,ha és amennyiben! kipihent vagyok,és nem az van,hogy ledolok öt percre..es már el is ment a szabadidőm.
okt. 31. 13:50
 12/64 anonim ***** válasza:
100%

Amikor otthon voltam a gyerekekkel ennyi nekem is akadt, de anélkül hogy bárki segített volna. Az alvásidő naponta legalább ennyi volt. Legalábbis az első 2 évben, utána a nagy nem aludt. Utána 2 évet kellett várni, mire egyedül lehettem a kicsivel és ismét volt "szabadidőm".

Na amióta dolgozok... csak szeretnék ennyit, de a tizede sincs meg.

okt. 31. 13:54
 13/64 anonim ***** válasza:
100%
Igen
okt. 31. 14:24
 14/64 anonim ***** válasza:
10%
Igen, sok. Lehet várnod kellett volna még a szüléssel ha ekkora teher hogy ennyiszer el kell menekülnöd mellőle. Szegény gyerek.
okt. 31. 14:31
 15/64 anonim ***** válasza:
64%

Mit nem adtam volna erte ...

De egyedul nevelem, ugyhogy nekem sosem volt egy perc sem.

okt. 31. 14:43
 16/64 anonim ***** válasza:
34%

Igen, alvásidőben nekem is volt ennyi szabadidőm.

De a kérdezőnek azon felül van ennyi. Az luxus.

Vagy mondhatjuk és wtf-kategóriának is.

Mit kell kipihenni heti 3*3 óraban egy álomgyerek mellett (lásd a másik posztját)?

Annak akinek nehéz gyereket dob a gép: nem alszik éjszaka, hasfájós, refluxos vagy gond van a mozgásfejlődésével, fejlesztésre járnak, így kimerült mindenki... Ott jól jönne ennek a fele is.

De egy eszik-alszik 5 hónaposon mit kell kipihenni?

Hisz szerinte tök könnyű anyának lenni, nincs benne nehézség!

Aztán persze kiderül, hogy persze, mert az egyébként is álom gyerek mellől még rendszeresen le is lép.

okt. 31. 14:53
 17/64 anonim ***** válasza:
93%

#5 “ szerintem nagyon is sok”

“ Én dolgozok és egyetemre járok. A nem kötelező dolgokra már nincs idő.

Màr megbocsàss de te is ugy tudsz gondolom egyetemre jàrni hogy valakinek àtpasszolod addig a gyerekedet nemde? Mitől gondolod hogy ez mas?

okt. 31. 14:57
 18/64 anonim ***** válasza:
74%
Amúgy nagyon jól csinálja ez a kérdező. Bedobja a koncot megint,ugyanúgy mint a reggeli kerdesnél. Aztán lehet marakodni. Ő meg jól szórakozik a 3*3 órás szabadidőben.
okt. 31. 15:16
 19/64 anonim ***** válasza:
52%

Nekem fejben nem áll össze, hogy fér bele heti 2-3-szor ennyi szabadidő (ami nem a gyerek alvásideje). Ha muszáj lenne megoldjuk, persze... De egyébként normál esetben apuka dolgozik. Ha hazaér, akkor lépsz le heti háromszor? Vagy hétvégén? Mert szerintem nem sok, de a logisztika miatt, ha szeretnénk apukával és a gyerekekkel minőségi időt tölteni családként, vagy akár kettesben, akkor egyszerűen az én heti 2-3-szori külön programozásom nem fér bele (meg az övé sem, mert ugye neki sem árt néha egy kis pihi).

Nekem egyébként nincs erre igényem. Két gyerekem van itthon (egy 2 éves és egy 2 hónapos). Nagyon szeretem őket és piszkosul eltudok fáradni, de van segítségem takarításban is és a gyerekekkel is, amikor utol tudom érni magam az itthoni dolgokkal. Nem érzem azt, hogy belegebednék az anyaságba és nagyon szeretem, hogy amikor hazaér a férjem, nem egymásnak dobáljuk a porszívót, hanem mehetünk sétálni, játszózni, szalonnát sütni az udvarba, vagy nyáron medencézni, nem tudom. Nem énidő, de nekem kikapcs, ha én intézhetem a heti bevásárlást, plusz 1-2 hetente van igényem egy estére, amikor csak bambulok, barátnőzök, sétálok, mozizok, nem tudom mit csinálok, amit szeretnék és ennyi. Én nagyon jól érzem magam így a bőrömben, ha nem lenne segítségem, lehet máshogy lenne. Szóval összességében ha neked nem sok, akkor nem sok. Nekem az lenne, mert egyszerűen nincs szükségem ennyire, dehát nem vagyunk egyformák.

okt. 31. 15:35
 20/64 anonim ***** válasza:
66%

#19 "ha nem lenne segítségem, lehet máshogy lenne."

Máshogy lenne.

okt. 31. 15:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!