Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Otthonlévő anyaként hetente...

Otthonlévő anyaként hetente 3-szor 2-3 óra szabadidő soknak számít?

Figyelt kérdés
okt. 31. 12:22
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
33%
Mikor mosol, főzöl, takarítasz?
nov. 1. 11:49
 52/64 A kérdező kommentje:

Kértelek már, hogy ezt a stílust ne nekem mutasd be. 😄

Írni sem tudsz már az idegtől. Ezzel csak magadat teszed nevetségessé. Szerinted, ha a gyereked látná, mekkora paraszt vagy, büszke lenne? Vagy a férjed, szüleid? Esetleg ez otthon a megszokott stílus?

nov. 1. 12:16
 53/64 A kérdező kommentje:
Akiben ilyen mértékű sötétség és rosszindulat van, mint benned, vajon milyen értéket ad át a gyerekének?
nov. 1. 12:25
 54/64 A kérdező kommentje:
Nagyon más közegben szocializálódtunk mi ketten, így feleslegesnek érzem a további kommunikációt veled. Menjél inkább, kavarjad az ebédet, mielőtt kapsz két pofont, hogy dél elmúlt és még nem tetted a férjed elé.
nov. 1. 12:41
 55/64 anonim ***** válasza:
78%
Mennyi irigy ember van.
nov. 1. 14:08
 56/64 anonim ***** válasza:
70%

Biztosan van akiből az irigység beszél.

De engem nagyon erdekelne, hogy miért született meg a kérdés? Miért tetted fel? Ugy igazan, miért?

nov. 1. 14:27
 57/64 anonim ***** válasza:
47%
Annak, aki őszintén szereti a gyerekét és nem csak az Instagrammra kellett, annak igen, sok.
nov. 1. 14:46
 58/64 A kérdező kommentje:

Igen igen, tudjuk, menj már innen. Leírtad a véleményed jó párszor, hol úgy, hogy ne moderáljanak azonnal, hol máshogy. Szia!

56. válaszoló, volt egy korábbi kérdésem, más témában, ott megjegyeztem, hogy szerencsére van pár szabad órám a pici mellett. Én ezt nem érzem kirívóan soknak, szerintem heti 8-10 óra minden anyukának járna egyedül, mikor azt tehet, amit szeretne. Mégis, 1-2 válaszoló ott is elkezdett piszkálni, hasonló stílusban, mint ahogy itt is tették (gyanítom, ugyanazok).

De amíg konkrétumot nem írtam, mindenki szerint normális ennyi. Erre voltam kíváncsi csak.

nov. 1. 14:51
 59/64 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem normalis ennyi szabadidő egy kisgyerek mellett. De csecsemő mellett nem az.
nov. 1. 14:54
 60/64 A kérdező kommentje:
Nem baj, nekünk jó így, működik is szerencsére minden, nem fogunk változtatni. Hiszem, hogy azért is van egy ennyire boldog, kiegyensúlyozott babánk, mert ezt veszi át tőlünk. Nincs itthon hangos szó, egyikünk sem idegbeteg, nem nagyon van olyan, hogy rossz kedvünk lenne. Ez azért is van így, mert ha érzem, hogy kezd sok lenni a mindennapi dolgokból, akkor kicsit ki tudok kapcsolni, feltöltődni.
nov. 1. 14:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!