Otthonlévő anyaként hetente 3-szor 2-3 óra szabadidő soknak számít?
Kértelek már, hogy ezt a stílust ne nekem mutasd be. 😄
Írni sem tudsz már az idegtől. Ezzel csak magadat teszed nevetségessé. Szerinted, ha a gyereked látná, mekkora paraszt vagy, büszke lenne? Vagy a férjed, szüleid? Esetleg ez otthon a megszokott stílus?
Biztosan van akiből az irigység beszél.
De engem nagyon erdekelne, hogy miért született meg a kérdés? Miért tetted fel? Ugy igazan, miért?
Igen igen, tudjuk, menj már innen. Leírtad a véleményed jó párszor, hol úgy, hogy ne moderáljanak azonnal, hol máshogy. Szia!
56. válaszoló, volt egy korábbi kérdésem, más témában, ott megjegyeztem, hogy szerencsére van pár szabad órám a pici mellett. Én ezt nem érzem kirívóan soknak, szerintem heti 8-10 óra minden anyukának járna egyedül, mikor azt tehet, amit szeretne. Mégis, 1-2 válaszoló ott is elkezdett piszkálni, hasonló stílusban, mint ahogy itt is tették (gyanítom, ugyanazok).
De amíg konkrétumot nem írtam, mindenki szerint normális ennyi. Erre voltam kíváncsi csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!