Milyen hobbikkal foglaljátok el magatokat baba mellett? Miket csináltok napközben?
Sziasztok! :)
Kislányunk 2 hónapos, vele vagyok itthon jelenleg.
Úgy érzem, hogy most a világ összes szabadideje az enyém, de nem tudom “jól” kihasználni.
Néha azon kapom magam, hogy itthon voltunk egész nap és semmit nem csináltam a picivel való foglalkozáson kívül, mert ha aludt, akkor mellette feküdtem/ültem és telefonoztam, vagy olvastam.
Ti miket csináltok baba, kisgyerek mellett? Hogy foglaljátok el magatok, mivel fárasztjátok az agyatokat?
Még pici, nem nagy volumenű dolgokra gondolok, meg a ringató, kerekítő, baba-mama torna és egyéb közösségi programok nagyon nem az én világom, ezt szerintem később is kerüljük majd… :D
Tehát inkább olyasmik érdekelnek, amiket egyedül lehet csinálni, hogy ne érezzem üresnek a napjainkat.
Most elkezdtem újra edzeni járni, hogy nyáron bátran húzzak újra bikinit. Ha éppen nincs 0 fok, akkor sétálni is járunk napi 2-szer, olyankor van egy kis croissant, kávé stb. Hetente igyekszem találkozni barátnőimmel, anyukámmal, nagyimmal is, a dédszüleimhez is megyünk heti 1-szer. A párom is igyekszik többet itthon lenni velünk. Szóval nem érzem magam egyedül, jól telnek a napok, csak mégis hiányzik valami kis plusz, remélem értitek! :)
Tanulj valamit. Én babázás után szakmát szeretnék váltani ezért levelezőn egyetemre járok.
Ha nem szeretnél semmi újat akkor lehet nyelvet is tanulni, az mindig jól jön.
Az elején kertet rendeztem, konyhakertet műveltem, sokat olvastam, horgoltam.
De csak 5-6 hós koráig, utána nappal már nem nagyon lehetett ilyesmit csinálni mellette, csak mikor aludt.
Nekem ilyenekre nem volt energiám.
Kisfiam 14-15 hónapos koráig csak üvöltött és ordított, ha le volt rakva. Mikor aludt, én is kidőltem. Borzalmas időszak volt számomra.
Tanulj valamit.
Az első babám mellett mosakodni is volt, hogy csak késő du jutottam el, nemhogy szabadidőm lett volna hobbira :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!