Van még olyan, aki délután szokott aludni nagyobb kisgyerek mellett is?
Nagyobb kisgyerek alatt 1-2 évest értek. Én amikor baba volt a kisfiam, sokszor kelt éjszaka, így nappal is aludtam vele. Most már nagyfiú, szerencsére max 1x szokott kelni éjszaka, egyszer alszik napközben egy nagyot, és gyakran ilyenkor még mindig alszok vele. Nem annyit mint ő, hanem egy fél órát kb.
Ti szoktatok aludni, amikor a kisgyereketek alszik napközben?
Születése óta egyedül nevelem a 15 hónapos kisfiamat, azaz mamával élünk, de ő már nem fiatal, nem is maradéktalanul egészséges, szóval egyedül nem meri elvinni sehova, nem nagyon bírja emelgetni stb.
A fiam szerencsére első perctől fogva jól alszik, viszont mivel csak olyankor van igazán egy kis nyugalmam, így sokszor nagyon sokáig fenn vagyok, mikor ő már elaludt. Olyankor van, hogy ha rövid volt az éjszaka, akkor a délutáni szundi idejében én is ledőlök kicsit, ha végeztem a teendőimmel 🙂
Aludni nem,de amikor alszik a fiam(21 hónapos)én is lefekszem,és sorozatokat nézek.
Két és fél,három órát alszik általában,akkor van enidom,ha ég a ház akkor sem csinálok abban az időben semmit.
Soha nem alszom nappal, kivétel ha durván beteg vagyok. Illetve szülés/császár utáni napokban volt 1x. Szerencsére az én gyerekem az éjjelt végigalussza, cserébe letehetetlen, nappal csak rajtam tud aludni.
Nem szégyen az se ha valaki nappal alszik, én ismerek olyat aki gyerek nélkül is alszik nappal. Nekem kell hogy sötét legyen.
Van hogy csak én alszom el ő nem😂😂
Tavasszal 5 lesz
Másfél éves múlt, én ha itthon vagyunk, simán alszom egyet. :)
Bölcsibe jár, így ez általában hétvégén van, vagy ha beteg. De olyankor szinte mindig pihenek egyet én is. Főleg, hogy rémes alvó, nagyon sokszor kel éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!