Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ma délután mentek strandra...

Ma délután mentek strandra kisgyerekkel? Vagy még nincs olyan jó idő?

Figyelt kérdés
2023. máj. 25. 10:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
98%
Még nincs olyan jó idő.
2023. máj. 25. 10:12
 2/17 anonim ***** válasza:
95%
Dehogy!Még kifejezetten hideg van szerintem kisgyereknek a pancsoláshoz.Mi most rövidujjú, hosszú nadrág kombóban vagyunk a homokozóban.Egész éjjel esett az eső,a homok csurom víz,és hideg.Medencéből kijönni egy katasztrófa lenne nekem is,hátmég a kisgyereknek.30 fok feletti hőmérséklet kell a strandoláshoz szerintem.
2023. máj. 25. 10:21
 3/17 anonim ***** válasza:
96%
Nincs még ahhoz jó idő,még semmiképpen. Én is fáznék.
2023. máj. 25. 10:26
 4/17 anonim ***** válasza:
83%
Hétvégén beültettem itthon a pancsolóba a kislányomat simán, de most szerintem nincs elég jó idő ehhez. Strandbelépőt pláne nem fizetnék még ilyen időben.
2023. máj. 25. 10:35
 5/17 anonim ***** válasza:
43%
A hőmérséklet már kezdene elég lenni hozzá, az árnyéki hivatalos 28 fok valójában 32. Viszont a vizek még nem jók.
2023. máj. 25. 10:40
 6/17 anonim ***** válasza:
95%

Ha hetek óta 30 fok körül lenne már, és száraz és úgy olyan igazán nyárias, akkor egy 28 fok nem lenne még gond. De így, hogy még csak most kezd el melegedni a levegő, szerintem még hideg. Én is fáznék, nemhogy a gyerek.

Mondjuk a strandokon általában melegebb a víz, gondolom nem Balatonba akartok most menni :D Szóval végül is ha nem vagytok fázósak, akkor gondolom beleférhet. De én nem vinném most még, szerintem hideg van ahhoz. Inkább csak egy fagyi :)

2023. máj. 25. 10:45
 7/17 anonim ***** válasza:
79%
Én kis pancsolóba töltök meleg vizet, abban már jól elcsapkod, nem fázik. Strandra még én sem mennék (gyerek nélkül sem), még hideg a víz és ahhoz képest nem olyan meleg a levegő sem.
2023. máj. 25. 10:52
 8/17 anonim válasza:
100%
Hideg van még, nem ajánlom. Bár ha nem fázik meg a gyerek, akkor nincs gond, de azért mondjuk egy találkozó a barátaival a játszótéren vagy pancsikolás egy minimedencében pont elég. Esetleg fagyizni is elviheted
2023. máj. 25. 11:03
 9/17 anonim ***** válasza:
46%
Még a rövidnadrág sincs elővéve, nemhogy strandra menjünk
2023. máj. 25. 11:24
 10/17 anonim ***** válasza:
93%
Biztosan nem.
2023. máj. 25. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!