Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen hobbikkal foglaljátok...

Milyen hobbikkal foglaljátok el magatokat baba mellett? Miket csináltok napközben?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

Kislányunk 2 hónapos, vele vagyok itthon jelenleg.

Úgy érzem, hogy most a világ összes szabadideje az enyém, de nem tudom “jól” kihasználni.

Néha azon kapom magam, hogy itthon voltunk egész nap és semmit nem csináltam a picivel való foglalkozáson kívül, mert ha aludt, akkor mellette feküdtem/ültem és telefonoztam, vagy olvastam.

Ti miket csináltok baba, kisgyerek mellett? Hogy foglaljátok el magatok, mivel fárasztjátok az agyatokat?

Még pici, nem nagy volumenű dolgokra gondolok, meg a ringató, kerekítő, baba-mama torna és egyéb közösségi programok nagyon nem az én világom, ezt szerintem később is kerüljük majd… :D

Tehát inkább olyasmik érdekelnek, amiket egyedül lehet csinálni, hogy ne érezzem üresnek a napjainkat.

Most elkezdtem újra edzeni járni, hogy nyáron bátran húzzak újra bikinit. Ha éppen nincs 0 fok, akkor sétálni is járunk napi 2-szer, olyankor van egy kis croissant, kávé stb. Hetente igyekszem találkozni barátnőimmel, anyukámmal, nagyimmal is, a dédszüleimhez is megyünk heti 1-szer. A párom is igyekszik többet itthon lenni velünk. Szóval nem érzem magam egyedül, jól telnek a napok, csak mégis hiányzik valami kis plusz, remélem értitek! :)

jan. 13. 15:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
De akkor gyerek előtt se volt hobbid, semmi? Ugyanazt amit akkor is. Olvasás is hobbi...
jan. 13. 19:01
 12/17 anonim ***** válasza:

Első baba mellett én nyelvet kezdtem tanulni. De 10 hónapos korában inkább gyorsan elmentem egy nyelvvizsgára (hogy legyen nyoma :D ), alacsonyabb szinten, mint ameddig jutni szerettem volna, mert nem lehetett már tőle tanulni. Illetve egészen addig a hobbimmal foglalkoztam, szeretek írni, és mindenféle tematikus tanfolyamokra, pár hetes képzésekre jelentkeztem (mindent online). Jó volt, amíg tartott :D A kicsivel meg kb csak a túlélés a hobbim. Pedig már könnyebb vele, 14 hónapos, és mégis. Most mentem vissza dolgozni (távmunka, 4 óra), hát ez is kihívás, pedig nem olyan megterhelő a feladatkör.

Szóval, bármibe is kezdesz, készülj fel rá, hogy nem lesz rá időd a végtelenségig. Nyelvtanulás, pár hetes képzések, max 1-2 féléves OKJ és ennyi, utána a gyerek _mellett_ már nem lesz kényelmes semmit se csinálni.

jan. 13. 19:05
 13/17 anonim ***** válasza:
45%
Szakmát tanultam, emelt érettségit tettem és levelezőn jártam egyetemre. Nem tudtam volna semmit sem csinálni míg otthon vagyok és a horgolosdi stb nem hasznos számomra.
jan. 13. 19:53
 14/17 anonim ***** válasza:
Tanulj. Én azt terveztem, de nem jött össze. Kis matrica a fiam. Amikor meg a férjem itthon van és vele van túl fáradt vagyok a nagy dolgokhoz.
jan. 13. 20:04
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Haha, hát nekem időm sem lenne hobbira, még a hazimunkakkal sem végzek 🤷‍♀️
jan. 14. 08:18
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Atyaisten,nem legenda az eszik alszik elvan baba..én az első négy hónapra konkrétan nem emlékszem. Az első kettő alatt még egy óra tnem aludtam egyhuzamban.maig nem tudom hogyan éltem túl.

Most tíz hónapos de most sincs olyanom,hogy szabadidő. Szabadidő nirzsak vannak,de egybefüggő idő,amit be szakítanak félve random bármikor,olyan nagyin ritkán. Aludni meg mindig alig alszunk...és vannak ilyen babák. Fogadd őszinte, kendőzetlen irigysegemet.

jan. 16. 14:45
 17/17 anonim ***** válasza:
Szabadidő morzsák*
jan. 16. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!